Brioche Skulls Met Royal Icing

Met onze Brioche mix maak je niet alleen de standaard broodjes, maar bak je broodjes in allerlei verschillende vormpjes!

Nu Halloween om de hoek staat, zijn deze Schedel broodjes natuurlijk dé perfecte lekkernijen. 
De broodjes zijn gedecoreerd met onze Royal Icing, die je zelf de kleur kan geven die je maar wenst.

Ingrediënten Brioche Broodjes (voor 6 broodjes):

• ±300gr Custers Brioche Mix
• ±165ml water
• ±18gr verse gist OF 6,6gr droge gist

Werkwijze Brioche Broodjes:

1. Ingrediënten samenvoegen
2. Kneed het deeg ±10 minuten met een spiraalkneder
3. Voorrijs 10 minuten
4. Bolrijs 15 minuten
5. Opmaken in de gewenste vorm (in dit geval 6 gelijke bolletjes maken)
6. Narijs 80 minuten (in de vorm)
7. Strijk de broodjes af met ei en bak ze af op 210°C voor ±15 minuten

Tip: Voeg één theelepel kaneel toe voor een lekkere smaak!


Brioche broodjes

Decoratie:

Voor de Royal Iicng is alleen de Custers Royal Iicng mix en water nodig. De hoeveelheid is naar eigen wens.

Ingrediënten één portie:

• 400gr Custers Royal Icing Mix
• 50gr water
• Wanneer de Royal Icing iets te dik is, kun je deze afslappen door het toevoegen van 2 theelepels water (voor een medium consistentie)

Werkwijze Royal Icing:

1. Voeg de Royal Icing mix en het water samen
2. Klop dit met de garde 7-10 minuten op een lage stand
3. Na het mixen kun je de Royal Icing verdelen in de gewenste hoeveelheden voor het toevoegen van de kleurstoffen.
Wanneer er gewerkt wordt met vloeibare kleurstoffen zal er minder water toegevoegd moeten worden, anders zal de Royal Icing te slap worden.
4. Middels een spuitzak en spuitmondje kun je de Brioche Broodjes perfect decoreren met de Royal Icing.
Let op: Zorg dat de broodjes volledig zijn afgekoeld voordat deze gedecoreerd worden met de Royal Icing.

Ten slotte; natuurlijk lekker genieten van de heerlijke broodjes!

Brioche broodjes