
Live Workshop Kerstkoekjes 9 december 2021 20:00 uur Klik hier voor het filmpje
Chocolade truffel koekjes (18 gram +/-35 stuks)
- 240 gram Zeeuwse bloem
- 75 gram Cacaopoeder
- 1,5 tl. Bakpoeder
- 270 gram Fijne Suiker
- 75 gram roomboter
- 3 eieren
- Rasp van 1,5 sinaasappel
30 minuten laten rusten
50 gram poedersuiker voor het doorhalen van de koekjes
Afbakken op 180°C in +/- 10 minuten
Kerstkransjes (40 stuks) uitrollen 5mm
- 500 gram Appeltaartmix
- 1 ei
- 200 gram roomboter
1 ei om de koekjes te bestrijken
Deegroller
Uitrollatjes
Uitsteker
Afbakken op 170°C in +/- 10 minuten
Jam/gelei koekjes (45 stuks) uitrollen 3mm
- 500 gram Koekjesmix
- 250 gram roomboter
- 1/3 ei (+/- 15 gram
Deegroller
Uitrollatjes
Uitsteker
Afbakken op 160°C in +/- 10 minuten
20% van de hoeveelheid afdekgelei aan water toevoegen
Gingerbread cookies (25 stuks) uitrollen 5mm
- 500 gram Koekjesmix
- 250 gram roomboter
- 1/3 ei (+/- 15 gram)
- 3 eetlepels Gingerbread Kruiden (deze hoeveelheid van de koekjesmix afhalen)
Afbakken op 160°C in 18 minuten
“Scholiertjes” (40 stuks) uitrollen 5mm
- 200 gram Poedersuiker (evt. Salted Caramel van Cake Decor)
- 200 gram roomboter
- 1 ei
- 400 gram Zeeuwse bloem
Afbakken op 170°C in 10 minuten
Voor het chocolade galetje: Choco Melts Puur