LIVE Demo Kerstkoekjes

Live Workshop Kerstkoekjes 9 december 2021 20:00 uur Klik hier voor het filmpje

Chocolade truffel koekjes (18 gram +/-35 stuks)

30 minuten laten rusten

50 gram poedersuiker voor het doorhalen van de koekjes

Afbakken op 180°C in +/- 10 minuten

 

 Kerstkransjes (40 stuks) uitrollen 5mm

1 ei om de koekjes te bestrijken

Geschaafde amandelen

Greinsuiker nr. 2

Deegroller
Uitrollatjes
Uitsteker

Afbakken op 170°C in +/- 10 minuten

Jam/gelei koekjes (45 stuks) uitrollen 3mm

  • 500 gram Koekjesmix
  • 250 gram roomboter
  • 1/3 ei (+/- 15 gram

Deegroller
Uitrollatjes
Uitsteker

Afbakken op 160°C in +/- 10 minuten

Afdekgelei (aardbei)

20% van de hoeveelheid afdekgelei aan water toevoegen

 

Gingerbread cookies (25 stuks) uitrollen 5mm

Afbakken op 160°C in 18 minuten


Scholiertjes” (40 stuks) uitrollen 5mm

Afbakken op 170°C in 10 minuten

Voor het chocolade galetje: Choco Melts Puur