
Maandag 18 oktober 2021 om 20:00 gaat Mariel LIVE op Facebook voor een hele leuke Demo: Soezen!
Klik hier voor het filmpje.
Hier volgen de recepten die ze gebruikt.
Voor de volgorde en werkwijze kun je het beste het filmpje bekijken.
Aardbeien Soezen 6 stuks
- 6 Ronde Soezen
- 1 Recept Aardbeienbavarois
- 1 Recept Aardbeien Chocolade Glazuur
- 12 verse Aardbeien
- 6 Maanvormige Soezen
- 250 ml Slagroom opgeklopt met 25 gram suiker
- 1 Recept Zwitserse Room
- 1 Recept Bananen Glazuur
- 100 gram Choco Melts Puur
- 6 Ronde Soezen
- 1 Recept Zwitserse Room
- 1 Recept Amaretto Bavarois
- 1 Zak Funcakes Deco Melts Toffee
- 18 Bitterkoekjes of Amaretti koekjes
- 100 gram Choco Melts Puur
Soezen
voor 18 soezen
- 200 gram Custers Soezenmix
- 200 ml water (20C)
- 6 eieren
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Mix alle ingredienten 6 minuten met een vlindergarde op de middelste stand van de mixer.
Doe het deeg in een spuitzak met spuitmondje 2A.
Spuit nu mooie ronde soezen of maanvormige soezen op bakpapier.
Voordat de soezen de oven in gaan spuit je ze nat met een plantenspuit met water.
In 25 minuten bak je de soezen gaar.
Bananen Glazuur
- 1 pot Funcakes Dip 'n Drip
- 1 volle theelepel Funcakes Bananen Smaakstof
- 1 druppel gele kleurstof
Verwarm de helft van de Dip 'n Drip 20 sec in de magnetron op 800Watt.
Voeg dan de andere helft met de smaakstof en de kleurstof toe en roer goed door.
Indien de glazuur te dik wordt dan kun je deze weer opnieuw smelten in de magnetron.
Aardbeien Chocolade Glazuur
- 1 zak Funcakes Deco Melts Rood
- 15 druppels Lorann Strawberry
Smelt de decomelts au bain marie of in de magnetron en voeg de Lorann Strawberry toe.
Zwitserse Room voor 6 soezen
- 150 ml slagroom
- 15 gram suiker
- 50 gram Custers Banketbakkersroom
- 125 ml water
- 50 gram Custers Aardbeien Bavarois
- 65 gram/ml water
- 250 gram slagroom (geen suiker)
Amaretto Bavarois voor 6 soezen
- 250 ml slagroom
- 25 gram suiker
- 20 gram Custers Multi Bavarois
- 45 gram/ml lauw water
- 15 druppels Lorann Amaretto Smaakstof