LIVE Soezen workshop

Maandag 18 oktober 2021 om 20:00 gaat Mariel LIVE op Facebook voor een hele leuke Demo: Soezen!

Klik hier voor het filmpje.

Hier volgen de recepten die ze gebruikt.
Voor de volgorde en werkwijze kun je het beste het filmpje bekijken.

Aardbeien Soezen 6 stuks

  • 6 Ronde Soezen
  • 1 Recept Aardbeienbavarois
  • 1 Recept Aardbeien Chocolade Glazuur
  • 12 verse Aardbeien
Bananen Soezen 6 stuks
  • 6 Maanvormige Soezen
  • 250 ml Slagroom opgeklopt met 25 gram suiker
  • 1 Recept Zwitserse Room
  • 1 Recept Bananen Glazuur
  • 100 gram Choco Melts Puur
Amaretto Soezen 6 stuks 

Soezen

voor 18 soezen

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Mix alle ingredienten 6 minuten met een vlindergarde op de middelste stand van de mixer. 

Doe het deeg in een spuitzak met spuitmondje 2A.

Spuit nu mooie ronde soezen of maanvormige soezen op bakpapier.

Voordat de soezen de oven in gaan spuit je ze nat met een plantenspuit met water.

In 25 minuten bak je de soezen gaar.

Bananen Glazuur

Verwarm de helft van de Dip 'n Drip 20 sec in de magnetron op 800Watt.

Voeg dan de andere helft met de smaakstof en de kleurstof toe en roer goed door.
Indien de glazuur te dik wordt dan kun je deze weer opnieuw smelten in de magnetron.

Aardbeien Chocolade Glazuur

Smelt de decomelts au bain marie of in de magnetron en voeg de Lorann Strawberry toe.

Zwitserse Room voor 6 soezen

Klop de slagroom met de suiker stijf.
Klop de banketbakkersroom met het water met een garde tot een luchtige pudding.
Spatel de slagroom door de banketbakkersroom.
Aardbeien Bavarois voor 6 soezen
Klopt de slagroom stijf.
Meng dan het water met de bavarois poeder en spatel dit mengsel door de slagroom.

Amaretto Bavarois voor 6 soezen

Klop de slagroom met de suiker stevig.
Meng de multibavarois met het water en de smaakstof en spatel dit door de slagroom.