Custers Brioche-Mix 1kg

€ 5,89
Op voorraad
+

Voor Briochen, koffiekoeken, krentenbrood, etc. Recept:
Goed voor één briochebrood:
±500gr Custers Briochemix ,
±275ml Water,
±30gr verse gist of ±11gr droge gist,
Zout is reeds toegevoegd. Werkwijze:
Ingredienten samenvoegen.
Kneden: Spiraalkneder: ±10min
1- Voorrijs 10min
2- Bolrijs 15min
3- Opmaken in de gewenste vorm

4- Narijs 80min
Afstrijken met ei en afbakken:
Kleine broodjes(Roombroodje): ±8min op 230°C
Brioche: ±20min op 210°C
Rozijnenbrood: ±35min op 190°C

Ingrediënten:
Tarwemeel, Boterpoeder, Scharrel heeleipoeder, Tarwegluten, Meelverbeteraar(E300), Tarwemoutbloem, Enzymen(tarwe), Suiker, Gejodeerd zout, Emulgator(E472e, E471), Aroma, Kleurstof(E160b, E160a).
ALLERGENEN: Gluten, Tarwe, Koemelk, Lactose, Ei.
KRUISBESTUIVING: Pinda's, Noten. Voedingswaarde per 100gr product:
Energiewaarde 1776 kJ (421 kcal)
Vochtgehalte 6.7 g
Eiwit 12.6 g
Koolhydraten 65 g
waarvan suiker 8.6 g
Totaal Vetten 12 g
- verzadigd 6.9 g
- enkelvoudig onverzadigd 3.4 g
- meervoudig onverzadigd 0.9 g
- transvetzuren 0.9 g
Voedingsvezels 1.1 g
Zout 271.6 mg Product gegevens:
Houdbaarheid: ± 4 maanden
Artnr: 7798
EAN: 8717973817987 Recept Kerstbrood Ingrediënten:
450 gram Briochemix
50 gram verse gist
1 theelepel koekkruiden
1 eetlepel witte basterdsuiker
1 eetlepel citroenrasp
100 ml lauwwarm water
100 ml melk Vulling
125 gram rozijnen
50 gram cassata
25 gram grof gehakte amandelen
200 gram amandelspijs
½ ei (de rest kan gebruikt worden om het brood mee te bestrijken) Werkwijze
Kneed de ingrediënten voor het brood met de mixer met deeghaak in 8 minuten tot een deeg. Laat het deeg op een warme plaats onder een theedoek 45 minuten rijzen. Druk het deeg plat en kneed de rozijnen, cassata en amandelen door het deeg. Maak met een vork de amandelspijs los en meng het halve ei erdoor. Maak een rol van de spijs en vouw het deeg eromheen. Laat het brood nog 45 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 oC. Bestrijk het brood met het eimengsel en bak het brood af in 40 minuten.