Voor Briochen, koffiekoeken, krentenbrood, etc. Recept:Goed voor één briochebrood:±500gr Custers Briochemix ,±275ml Water,±30gr verse gist of ±11gr droge gist,Zout is reeds toegevoegd. Werkwijze:Ingredienten samenvoegen.Kneden: Spiraalkneder: ±10min1- Voorrijs 10min2- Bolrijs 15min3- Opmaken in de gewenste vorm 4- Narijs 80min Afstrijken met ei en afbakken: Kleine broodjes(Roombroodje): ±8min op 230°CBrioche: ±20min op 210°CRozijnenbrood: ±35min op 190°CIngrediënten:Tarwemeel, Boterpoeder, Scharrel heeleipoeder, Tarwegluten, Meelverbeteraar(E300), Tarwemoutbloem, Enzymen(tarwe), Suiker, Gejodeerd zout, Emulgator(E472e, E471), Aroma, Kleurstof(E160b, E160a). ALLERGENEN: Gluten, Tarwe, Koemelk, Lactose, Ei.KRUISBESTUIVING: Pinda's, Noten. Voedingswaarde per 100gr product:Energiewaarde 1776 kJ (421 kcal)Vochtgehalte 6.7 gEiwit 12.6 gKoolhydraten 65 gwaarvan suiker 8.6 gTotaal Vetten 12 g- verzadigd 6.9 g- enkelvoudig onverzadigd 3.4 g- meervoudig onverzadigd 0.9 g- transvetzuren 0.9 gVoedingsvezels 1.1 gZout 271.6 mg Product gegevens:Houdbaarheid: ± 4 maandenArtnr: 7798EAN: 8717973817987 Recept Kerstbrood Ingrediënten:450 gram Briochemix 50 gram verse gist1 theelepel koekkruiden1 eetlepel witte basterdsuiker1 eetlepel citroenrasp100 ml lauwwarm water100 ml melk Vulling125 gram rozijnen50 gram cassata25 gram grof gehakte amandelen200 gram amandelspijs½ ei (de rest kan gebruikt worden om het brood mee te bestrijken) WerkwijzeKneed de ingrediënten voor het brood met de mixer met deeghaak in 8 minuten tot een deeg. Laat het deeg op een warme plaats onder een theedoek 45 minuten rijzen. Druk het deeg plat en kneed de rozijnen, cassata en amandelen door het deeg. Maak met een vork de amandelspijs los en meng het halve ei erdoor. Maak een rol van de spijs en vouw het deeg eromheen. Laat het brood nog 45 minuten rijzen. Verwarm de oven voor op 200 oC. Bestrijk het brood met het eimengsel en bak het brood af in 40 minuten.
Decora Brioche Vorm 24cm
€ 8,99
Op voorraad
Prachtige bakvorm voor een brioche brood van 24cm doorsnede en ongeveer 8cm hoog.
Deze vorm is ook erg geschikt om een pudding (budino) of Italiaanse rumpudding (Babà) te maken.