Dibro Glutenvrije Mix Voor Brownies
Heerlijk mix voor glutenvrije brownies. Voeg alleen boter, eieren en water toe en begin met bakken!
Bak met deze mix 16 tot 20 brownies.
Ingrediënten:
suiker, zetmeel (maïs en aardappel), 9% magerecacaopoeder, 6,5% chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator: sojalecithine), rijstbloem, dextrose, antiklontermiddel: cellulose, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, zout.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Roer de boter romig. Voeg de eieren toe en meng goed. Doe er de mix bij en klop 5 minuten met een handmixer tot een homogeen beslag. Voeg als laatste het water toe en meng nogmaals. Vet een bakvorm (ca. 13 x 23 cm) in en vul met het beslag. Bak ca. 35 minuten op 180 °C. Laat 3 minuten afkoelen in de bakvorm. Laat verder afkoelen op een rooster en verdeel in porties.
Inhoud: 375 gram.