Dibro Glutenvrije Mix Voor Witbrood

€ 16,95
Op voorraad

Mix voor een heerlijk glutenvrij witbrood. Voeg zelf alleen nog gist, water, margarine en zout toe.
Geschikt voor zowel de broodbakmachine en oven.

Deze mix is goed voor 4 broden.

Ingrediënten:
zetmeel (maïs en tapioca), dextrose, verdikkingsmiddelen: methylcellulose, methylhydroxypropylcellulose en carboxymethylcellulose, rijsmiddelen: glucono-delta-lacton, natriumcarbonaten en calciumfosfaten, emulgatoren: mono- en diglyceriden van vetzuren en sucrose-esters van vetzuren, zonnebloemolie, enzymen.

Bereiding in de broodbakmachine:
Doe de ingrediënten volgens de tabel in de broodmachine. Selecteer een programma van ca. 2 uur.

Bereiding in de oven:
Meng de ingrediënten en klop 5 minuten tot een glad beslag. Vet een bakvorm in en vul voor 1/2 met het deeg. Laat het deeg rijzen onder een droge doek tot verdubbeling (ongeveer 45 minuten) van het deegvolume. Bak het brood ongeveer 45 minuten in een voorverwarmde oven op 210 °C.

Inhoud: 2kg.