Funcakes Funcolours Brush Food Pen Gold & Silver

€ 4,89
Op voorraad

Maak kleine details, teksten, lijnen en meer op taarten, cupcakes en koekjes met deze goud/zilver set van de FunCakes Edible FunColours Brush Food Pen. Deze pen, gevuld met eetbare inkt, heeft een gemakkelijk inkt uitvoer en een korte droogtijd. De brush heeft een handige tip voor zowel het maken van dikke als dunne lijnen. Hierdoor kun je direct tekenen op droge, harde of semi-harde gladde oppervlakten zoals fondant, marsepein, gum paste.

Perfect voor het personaliseren van je traktaties met boodschappen, namen of datums. Ook ideaal voor het maken van oogjes, mondjes en meer details op geboetseerde figuren en het maken van nerven op bladeren en bloemen.

De FunColours bij FunCakes range geeft je taarten een uitstekende look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een breed scala van verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en gemakkelijk te gebruiken.

Ingrediënten: water, kleurstof: E102, E122, conserveermiddel (natriumbenzoaat), citroenzuur, aroma, kleurstof: E129, E133, E104, E110. E102, E122, E129, E104, E110: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Halal gecertificeerd. Voor gebruik in levensmiddelen.

Maximale gebruiksdosis zilver: 28 g/kg. 
Maximale gebruiksdosis goud: 239,1 g/kg.

Bewaaradvies: 15°C-20°C, bescherm tegen licht en sluit dop na gebruik.

De verpakking van dit product bevat de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Inhoud brush: 1,3 gram. 
Inhoud set: 2 stuks (goud en zilver).