Pizza mix. Met deze mix kunt u 4 pizza's maken van 24cm.
Inhoud 500 gram.
Verzendkosten voor Nederland €5,99 en gratis verzenden vanaf €65,- √ Voor Belgie en Duitsland €9,99 en gratis verzenden vanaf €100,- √
Breng een bezoek aan onze winkel en workshopruimte gelegen aan de Zilstraat 18 in Dieteren - Susteren.
Met deze bakvorm bakt u de mooiste en lekkerste pizza's! De vorm is PFOA vrij, PTFE vrij en BPA vrij en kan na gebruik gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser. De bakvorm heeft een Quantum 2 non-stick coating en is oven- koelkast-, vriezer en vaatwasserbestendig. Er zit 20 jaar garantie op de bakvorm en 5 jaar garantie op de non-stick coating.
Door de gaatjes krijgt u de knapperigste korst. Deze vorm kan in de vaatwasser, de koelkast en vriezer.
Pizza mix. Met deze mix kunt u 4 pizza's maken van 24cm.
Inhoud 500 gram.
Traditionele pizza snijder.
Doorsnede mes 6,5cm
Zware kwaliteit oven Chamotte steen. Deze steen is geschikt voor in de oven, grill en barbeque.
Hittebestendig tot 1000 graden celsius.
Afmeting 40 cm x 30 cm. Dikte steen 2,5 cm.
Dit bloem is speciaal samengesteld om de perfecte basis te vormen voor een authentiek Italiaanse pizzabodem.
Het basisrecept voor pizzabodem (3/4 personen) is:
500 gram Molino Dallagiovanna Tipo 00 far pizza
250 ml lauwwarm water
25 gram verse gist / 10 gram gedroogde gist
3 eetlepels (EV) olijfolie
1 theelepel suiker
Giet voor het pizzadeeg het lauwwarme water in een brede kom en voeg de gist en suiker toe. Roer goed door, tot de gist egaal verdeeld is. Laat vervolgens een kwartiertje staan, tot het gistproces op gang is gekomen. Het is van belang dat het water rond de 35 graden is, hierbij werkt de gist optimaal. De suiker helpt om dit proces op gang te brengen.
Bestuif het werkblad met wat bloem en maak hierop een bergje van de bloem. Meng het zout en de bloem en giet hier het gistmengsel en de olijfolie over. Kneed het deeg en doe deze in een schaal en dek af met een vochtige theedoek en zet deze op een warme plek weg. (bijvoorbeeld naast de oven of verwarming). Laat het goed rijzen.
Kneed het deeg, als het ongeveer twee keer zo groot gerezen, nog een keer goed door en verdeel in de juiste portie per pizza. Rol elke portie uit tot een pizza; in principe geldt: hoe dunner, hoe beter!
In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende platbroden zoals focaccia.
Copyright © 2023 deBakwinkel vof | Powered by e-tailors
Onze nieuwsbrief ontvangen boordevol lekkere recepten, baktips en aanbiedingen?
© 2017 deBakwinkel vof