Custers Multi Bavaroise 100gr

€ 2,69
Op voorraad
Deze nieuwe bavaroisepoeder is te combineren met slagroom, kwark en yoghurt. Voor smaak kunt u aroma's, vruchtenpuree, en smaakmakers met alcohol toevoegen. Standaard recept:
45Gr Multi bavaroise,
100Gr Water,
550Gr Slagroom (10% suiker toevoegen). Recept met volle yoghurt:
55gr Multi bavaroise,
100Gr Water,
375Gr Slagroom (10% suiker toevoegen).
175Gr Yoghurt. Recept met kwark:
45Gr Multi bavaroise,
100Gr Water,
275Gr Slagroom(10% suiker toevoegen),
275Gr Kwark De hoeveelheid smaakstof van het water afnemen. Bij vruchtenpuree i.p.v. het water 150Gr vruchtenpuree nemen. Ingrediënten: Glucosestroop (gedroogd), Gemodificeerd zetmeel (E1414), Gelatine, Suiker, Eigeel, Aroma, Zout.