Patisse Briochevorm Antikleef 30x17cm
Bak een prachtig Brioche brood in deze vorm van Patisse. Deze vorm geeft de look van een vlechtbrood.
Afmeting: 39cm x 17cm
Let op: De allereerste keer is het aan te bevelen de vorm even in te bakken door hem ZONDER inhoud een tiental minuten bij ca. 180ºC in de oven te plaatsen.
Vet de vorm telkens lichtjes, maar zorgvuldig in en reinig de vorm na ieder gebruik met warm water en droog hem goed af.
NIET afwasmachine bestendig!
Bak het brood met onze Custers Brioche Mix;
±500gr Custers Briochemix ,
±275ml Water,
±30gr verse gist of ±11gr droge gist,
Zout is reeds toegevoegd. Werkwijze:
Ingredienten samenvoegen.
Kneden: Spiraalkneder: ±10min
1- Voorrijs 10min
2- Bolrijs 15min
3- Opmaken in de gewenste vorm
4- Narijs 80min
Afstrijken met ei en afbakken:
Kleine broodjes(Roombroodje): ±8min op 230°C
Brioche: ±20min op 210°C
Rozijnenbrood: ±35min op 190°C