Complete mix voor een echte Limburgse vlaaibodem. Goed voor 4 bodems van 26cm. Alleen nog water en gist toevoegen. Zie bij het kopje 'recepten' de recepten voor kersenvlaai, abrikozenvlaai en kruimelvlaai met pudding. Recept: Ingrediënten goed voor één vlaaibodem (doorsnede ± 26 cm). ±250gr Custers Vlaaienmix,±85ml lauw water,±15gr verse gist of 11gr droge, Werkwijze: Ingrediënten kneden tot een samenhangend deeg. Het beslag 10 tot 15 minuten laten rusten(Bolrijs), vervolgens uitrollen(2,5 tot 4mm) dik. Het uitgerolde beslag in een goed ingevette vlaaiplaat leggen. Het geheel afgedekt in de vorm 30 min laten rijzen(narijs). De bodem 20 tot 30min in een goed voorverwarmde oven van 200°C bakken. Ingrediënten:Tarwebloem(65%), Suiker(7%), Maiszetmeel(7%), Melkeiwit, Plantaardig vet(palm,15%), Plantaardig vet gehard(palm,2%), Plantaardige olie raapzaad(2%), Zout(1.1%), Glucosestroop(gedroogd), Lactose, Emulgator(E482), Meelverbeteraar(E920).ALLERGENEN: Gluten, Tarwe, Koemelk, Lactose, Mais.KRUISBESTUIVING: Pinda's, Noten. Voedingswaarde per 100gr product:Energiewaarde 1937 kJ (461 kcal)Vochtgehalte 10 gEiwit 8 gKoolhydraten 59 gwaarvan suiker 7 gTotaal Vetten 21 g- verzadigd 9.8 g- enkelvoudig onverzadigd 8.5 g- meervoudig onverzadigd 2.5 g- transvetzuren 0.5 gAs 2 gVezels 1.3 gNatrium 493.7 mg Artikel gegevens:Houdbaarheid: ± 10 maandenArtnr: 6619EAN13: 87179738166195
uw bestelling
Zoek
Categorieën
(x)- Pasen
- Outlet
- Kadobon
- Bakaccessoires
- Bakvormen & Baking Cups
- Boeken & tijdschriften
- Brood
- Chocolade & Candy
- Decoraties
- Decoratie accessoires
- Fondant, marsepein & icing
- Ingrediënten
- Inmaken
- IJs
- Keukenapparatuur
- Kleurstoffen, glitters & stiften
- Limburgse Vlaai
- Pasta
- Pizza
- Presentatie en Verpakking
- Retro keukenaccessoires
- Spuitmondjes, spuitzakken en accessoires
- Thema's
- Uitstekers
fysieke winkel in maasbracht

Breng een bezoek aan onze winkel en workshopruimte gelegen aan de Sintelstraat 31A in Maasbracht.
Patisse Vlaaivorm Antikleef Kartel Rond 30cm
€ 13,99
Niet op voorraad
Patisse vlaaivorm met losse bodem 30cm. Ook te gebruiken als bijvoorbeeld quichevorm.
Gerelateerde Workshops
10
€ 5,29
10
Met deze rastervorm maak je eenvoudig een raster op je vlaai! Net als de vlaai van de bakker! Het raster werkt perfect voor zowel kleine vlaaitjes als grote vlaaien tot 30 cm. Bestrijk het raster met wat geklopt ei en strooi wat grove vlaaiensuiker erover om het helemaal af te maken!
€ 10,95