Rocky Road

Dit recept is goed voor een springvorm van 24/26 cm doorsnee of een rechthoekige bakplaat van 20x30cm

150 gram boter
500 gram pure chocolade
5 eetlepels keukenstroop
250 gram biscuitjes in kleine stukjes
25 gram schuimpjes
25 gram marshmallows

Bekleed het bakblik met bakpapier.

Smelt de chocolade, boter en keukenstroop langzaam op matige temperatuur in de magnetron of op het fornuis tot het een gladde massa is. Hou 1 kommetje, ongeveer 1/4e deel apart.
Meng de koekjes, schuimpjes en marshmallows in een kom. Schep het grootste deel van het chocolademengsel door de koekjes zodat alles bedekt is met een laagje chocolade.

Verdeel dit over de vorm. Giet hierna het kleine bakjes chocolademengsel over de vorm zodat de bovenkant mooi glad is. Decoreer dit naar wens in thema of kleur.

Zet de bakplaat dan minimaal 1 uur in de koelkast. Gekoeld eten of op kamertemperatuur.