Heerlijke soezenmix voor het onder andere maken van soezen, bossche bollen, moorkoppen en eclairs.
RECEPT:
200gram Soezenmix
200ml Water van 20°C
6 eieren(±280gr)
BEREIDWIJZE:
Meng alle ingredienten 6 minuten met een vlindergarde in de middelste versnelling van de mixer. Vervolgens bolletjes spuiten op een met bakpapier bekleedde bakplaat. LET OP: Gladde bolletjes in één keer opspuiten met de spuitzak. Neem voor grote soezen 50gr beslag en voor kleine soesjes 15gr. Afbakken: ±35 minuten
op 180°C De soezen vullen met slagroom, bavaroise of Zwitserse room en dopen in afgeslapte fondant of chocolade. De ongevulde soezen waar nodig in de diepvries bewaren.
Ingrediënten:
Ingrediënten: TARWEZETMEEL(TARWE/GLUTEN), Plantaardig
olie en vet(palm), Maiszetmeel, Gedroogde glucosestroop,
TARWEBLOEM(TARWE/GLUTEN), Gemodificeerd zetmeel,
MELKEIWIT(MELK), Rijsmiddelen(E450, E500), Zout, Aroma.
Allergenen: Glutenbevattende granen(TARWE), Koemelk,
Lactose. Kan mogelijk sporen van glutenbevattende granen,
Ei, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Lupine bevatten.
Voedingswaarde per 100gr product:
Energiewaarde 2102 kJ (502 kcal)
Eiwit 1.8 g
Koolhydraten 60.9 g
waarvan suiker 1.8 g
waarvan zetmeel 59.1 g
Totaal Vetten 27.7 g
- verzadigd 13.8 g
- enkelvoudig onverzadigd 10.7 g
- meervoudig onverzadigd 2.7 g
- transvetzuren 0 g
VoedingsVezels 1.3 g
Zout 2.196 g