Verzenden

 

We proberen je pakket zo snel mogelijk te versturen. Wegens enorme drukte bij ons en bij DHL lukt dit soms niet dezelfde dag. We hopen op jullie begrip.

Verzendwijze & levertijd
Wij verzenden je bestelling via  DHL (PostNL wordt gebruikt voor Duitsland of als alternatief). Een bestelling wordt, zodra de betaling bij ons binnen is, zo snel mogelijk verstuurd. De bezorging vindt plaats op maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten (inclusief 21% btw)
Kijk voor de verzendtarieven in onderstaande tabel. Voor bestellingen en verzendkosten van overige landen dient u per mail (info@debakwinkel.nl) contact op te nemen met De Bakwinkel.

 

 

Tot €75,-

Vanaf €75,-

Nederland

DHL : €7,99

DHL : €3,99

 

 

Tot €100,-

Vanaf €100,-

Duitsland

PostNL : €9,99

PostNL: €3,99

België

DHL: €9,99

DHL: €3,99

 

Voor tarieven naar andere landen kunt u per mail een verzoek indienen.  

 

Niet thuis? 
Als je niet thuis bent als de bezorger het pakket bij je af probeert te leveren, zijn er twee mogelijkheden, dit is afhankelijk van de verzendwijze die je gekozen hebt.

 

DHL
Heb je gekozen voor DHL dan vind je een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Wil je een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart en je postcode om via de website van DHL een andere bezorgoptie te kiezen. Dit kan je opgeven tot 23.59 uur op de dag dat ze bij je langs zijn geweest.

 

  1. Je pakket op een DHL ServicePoint afhalen Het pakket afhalen op een moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL ServicePoint. Wij bieden de keuze uit vijf DHL ServicePoints in de buurt van je afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvang je een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.

  2. Je pakket bij de buren laten bezorgen Wanneer je weet dat je niet thuis bent wanneer onze bezorger het pakket komt aanbieden, maar één van de buren wel thuis is, kun je voor deze optie kiezen. Onze bezorger levert het pakket dan af bij je buren.

  3. Je pakket op een ander moment laten leveren Je kiest voor deze optie wanneer je het pakket op een andere dag of tijd, anders dan aangegeven op de kaart van de bezorger, wil laten bezorgen. Dit kan dan op werkdagen natuurlijk ook in de avond of op zaterdag overdag.

 

PostNL
Heb je gekozen voor PostNL dan probeert de bezorger het pakket tweemaal af te leveren, daarna wordt het bij het dichtstbijzijnde servicepunt bezorgd, zodat je het daar kunt afhalen. Hiervan laat de bezorger altijd bericht achter. 

Traceren van pakketten
Pakketten die verzonden zijn via DHL zijn traceerbaar. Je ontvangt van DHL een e-mail met het track & trace nummer. Pakketten die verzonden zijn via PostNL zijn traceerbaar via de website van PostNL. Vul hier je pakketnummer (vermeld in de verzendmail) in en de postcode van je afleveradres. 

Iets mis?
Mocht er met de inhoud van pakket iets mis zijn gegaan, vragen we je om in ieder geval contact op te nemen met ons via e-mail (info@debakwinkel.nl) of telefonisch: +31 (0)475 – 464 792.

 

De Bakwinkel heeft verschillende betaalmogelijkheden:

 

  • iDeal

  • Mister Cash / Bancontact

  • Sofort

  • Vooruit betalen

 

iDEAL
Bij deze betaalmethode kun je tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internetbankieren betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. iDeal is alleen beschikbaar voor Nederland.

 

Mister Cash / Bancontact
Voor onze Belgische klanten is de betaalmethode 'Mister Cash / Bancontact' beschikbaar.

 

Sofort
Voor onze Duitse klanten is de betaalmethode ‘Sofort’ beschikbaar.

 

Vooruit betalen
De optie ’Vooruit Betalen’ is beschikbaar als Bankoverschrijving.
In het geval van overboeking gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt meestal 2 tot 4 werkdagen voordat een overboeking (via internetbankieren) bij ons binnen is. Overschrijven vanuit het buitenland kan circa 3-5 werkdagen duren.

 

Vooruit betalen middels bankoverschrijving is beschikbaar voor de volgende landen: Nederland, Belgïe en Duitsland.