Bakringen

Bakringen zijn een veelzijdig hulpmiddel in de bakkerij en worden gebruikt om taarten, gebak, desserts en meer te maken. Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en kunnen worden gebruikt om verschillende lagen van een gebak te maken.

Bakringen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van kort tot extra hoog. Ze zijn vaak voorzien van een naadloze constructie, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en voorkomt dat deeg of beslag vast blijft zitten aan de randen.

Deze ringen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het maken van taartbodems, het maken van laagjes in taarten en het maken van desserts zoals panna cotta en tiramisu. Bakringen worden ook vaak gebruikt voor het vormen van ronde koekjes, scones en andere deegwaren.

Bakringen zijn niet alleen handig, maar geven ook een professionele uitstraling aan uw gebakken creaties. Ze zorgen voor een gelijkmatige hoogte en een uniforme vorm, wat een indrukwekkende presentatie oplevert.

Als u op zoek bent naar bakringen, is het belangrijk om te kijken naar kwalitatief hoogwaardige ringen die lang meegaan. Kies ringen die gemaakt zijn van duurzaam roestvrij staal en die een naadloze constructie hebben voor eenvoudige reiniging.

Met de juiste bakringen kunt u indrukwekkende en professionele gebakken creaties maken die zowel heerlijk als visueel aantrekkelijk zijn.

Tonen als
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 2,59
  +
 2. € 3,09
  +
 3. € 3,95
  +
 4. € 23,99
  +
 5. € 30,95
  +
 6. € 8,69
  +
 7. € 10,39
  +
 8. € 12,19
  +
 9. € 13,69
  +
 10. € 18,49
  Niet op voorraad
 11. € 18,09
  +
 12. € 19,49
  +
 13. € 20,99
  +
Tonen als
Pagina
Van hoog naar laag sorteren