Gum Paste

Gum Paste, voor de mooiste decoratie figuren

Op deze pagina vind je kwalitatief goede gum paste om je mooiste gum paste creaties te maken. Gum paste is heel dun uit te rollen en hard goed uit. Met gum paste kun je gemakkelijk elke bloem creëren die je wil. Daarbij is gum paste niet alleen voor de experts, maar is dit voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Daarom is gum paste een middel dat multifunctioneel is. Met gum paste zijn de decoratie mogelijkheden oneindig.  

Modelleer pasta is geschikt om te boetseren. De pasta is soepel en langdurig te bewerken. De modelleerpasta hard sterk uit. 

De gum paste en modelleer pasta kun je gemakkelijk zelf kleuren door middel van kleurstof. Deze pasta is erg gemakkelijk te bewerken. Een fondant roller is daarbij wel essentieel. De gum paste verkopen wij in verschillende hoeveelheden en van verschillende merken. De kant-en-klare gum paste hebben wij van 250 gram beschikbaar tot emmers van een kilogram.

Gum paste is een veelgebruikte methode om zelf decoratieve bloemen te maken. Omdat je gum paste makkelijk heel dun kunt uitrollen en daarom kunt gebruiken voor bloemen of blaadjes, wordt het ook wel vaak flowerpaste genoemd. Wil je graag helemaal zelf kunnen kiezen wat voor kleur en vorm je decoratieve bloem krijgt? Dan is gum paste het decoratiemiddel voor jou!


Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 3,49
  +
 2. € 15,19
  Niet op voorraad
 3. € 4,09
  +
 4. € 3,59
  +
 5. € 2,39
  +
 6. € 3,29
  +
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren