Fondant, marsepein & icing

Fondant, marsepein & icing

Er zijn verschillende ingrediënten die je kunt gebruiken voor de decoratie of vulling van jouw gebak of taart. Zo hebben wij onder andere fondant, eetbare lijm, marsepein, royal icing, glazuur, gum paste en verschillende soorten taartvulling. Ook hebben wij de basisingrediënten in huis waar je makkelijk zelf je royal icing mee kunt maken. 

Kant-en-klare producten

Wij verkopen kant-en-klare producten voor onder andere fondant, marsepein, royal icing en gum paste. Deze kant-en-klare producten kunnen in combinatie met onze fondant gereedschappen mooi tot de gewenste vorm gemaakt worden. 

Verschillen tussen fondant en gum paste 

  De verschillende producten hebben ieder zo hun voor- en nadelen en werken voor verschillende doeleinde. Welk product je het beste kan kiezen is geheel afhankelijk van wat je ermee wilt bereiken. Fondant hardt bijvoorbeeld niet zo uit, het materiaal blijft zacht en wordt veel gebruikt om over een taart heen te leggen. Zo maak je van je taart of gebak een kleurrijke creatie. Fondant kun je daarnaast gebruiken om figuurtjes van uit te steken. Gum paste is erg makkelijk te bewerken en kan goed gebruikt worden om gedetailleerde figuren te maken. Ook hardt gum paste uiteindelijk uit. Dit maakt gumpaste perfect voor het maken van bloemen en andere decoraties. Tot slot bieden wij modelleerpasta aan, waarmee je figuren kunt boetseren. 

Icing

In de categorie icing verkopen wij verschillende producten. Met Royal Icing worden koekjes gedecoreerd, bloemen gespoten, gingerbread huisjes in elkaar gezet en veel andere prachtige decoraties gespoten. Deze icing droogt keihard op en is daarom perfect om decoraties te maken die je daarna lang kunt bewaren. Deze is kant-en-klaar te verkrijgen van Renshaw, een mix van Custers om zelf royal icing te maken of meringue poeder om van de basis royal icing te maken.   De Funcakes Dip’N’Drip is een fondant glazuur waar cupcakes en donuts in gedipt kunnen worden of een drip op een taart gemaakt kan worden. Deze glazuur droogt niet hard op. De Renshaw Frostings zijn kant-en-klare frostings, een heerlijke en snelle manier om taarten en cupcakes te maken.

Tonen als
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. € 3,09
    +
  2. € 3,09
    +
  3. € 3,09
    +
  4. € 3,09
    +
  5. € 3,09
    +
  6. € 3,09
    +
  7. € 3,09
    +
  8. € 3,09
    +
  9. € 3,09
    +
  10. € 4,09
    +
  11. € 11,79
    +
  12. € 3,59
    +
  13. € 14,49
    +
  14. € 3,89
    +
  15. € 6,19
    +
Tonen als
Pagina
Van hoog naar laag sorteren