Standaards en displays

Een standaard of display voor je gebak

Om je prachtige creaties te kunnen presenteren op een verjaardag of andere feestelijke bijeenkomst, kun je bij De Bakwinkel kiezen uit verschillende designs displays en standaarden. Tussen onze producten vind je hele diverse standaards. Zo is er speciale cupcake standaard, een cake standaard en een taartstandaard. Maar ook zijn er diverse standaarden die gebruikt kunnen worden voor bijna elk gebak. Er valt te kiezen uit verschillende stijlen en designs. Van het merk Little Lovely Cake hebben wij vrolijk gekleurde taartstandaarden. Deze taartstandaarden zijn beschikbaar in vrolijke effen kleuren, maar ook met figuren, zoals polkadots. Ook heeft het merk Sweet Tooth Fairy vrolijke designs. De speciale cupcake etagères maakt de presentatie van jouw cupcakes helemaal af. Ook kun je van dit merk een speciale taart etagère kopen. Perfect voor een bruidstaart!

Heb je liever een chique standaard met een glazen bolle deksel? Birkmann heeft prachtige avant-garde standaarden in verschillende groottes. Hiermee raken je gasten zeker onder de indruk!

Standaard als gereedschap

Standaarden zijn niet alleen maar om mee te presenteren, ook hebben we standaard spinners speciaal voor het decoreren. Zo is de Sweet Tooth Fairy spinner handig bij het vormen van bijvoorbeeld fondant die net is aangebracht op een cake. De Tilt 'n Turn van Wilton gaat nog een stapje verder. Deze standaard kun je schuin zetten, waardoor je gemakkelijk het gebak kunt versieren door bewegingen te maken met de standaard. Maak op deze manier mooie strakke lijnen op je taartdecoratie.


Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
 1. Speciale prijs € 2,00 Normale prijs € 5,99
  +
 2. € 36,99
  +
 3. € 36,99
  +
 4. € 25,19
  +
 5. € 36,99
  +
 6. € 30,99
  +
 7. € 27,19
  +
 8. € 20,09
  +
 9. € 20,09
  +
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren