De Bakwinkel sinds 1985!

De familie Custers is van oorsprong een molenaarsfamilie. Het malen van meel en de handel in meel werd gedaan bij de Dieterder Molen in Dieteren (1800-1960) en later ‘biej de meule’ op de Zilstraat in Dieteren. Vanuit deze winkel worden voor het eerst de Custers bakproducten verkocht voor de thuisbakker.

Op 25 oktober 1985 opende Annie Custers De Bakwinkel gelegen aan de Havenstraat in Maasbracht. Een klein winkeltje gevuld met de Custers bakmixen, bakvormen, bakaccessoires en suikerdecoraties. In 22 jaar groeit deze winkel uit tot een begrip in heel Limburg.

Op 5 januari 2008 nemen Margot Custers en Jerry Maasen de winkel over en gaan dan verder in een pand op de Sintelstraat in Maasbracht. In maart 2022 verhuisde de winkel weer teug naar Dieteren aan de Zilstraat. Hier werd een mooie grote workshop ruimte gerealiseerd met wel plaats tot 30 personen. Ook is er nu ruimte voor het enorme assortiment bakproducten. Met een zeer uitgebreid assortiment aan onder meer bakingrediënten, bakvormen, bakgereedschappen,decoratieartikelen en bakboeken hebben we zo een beetje alles waar de hobby en professionele bakker van droomt. De Bakwinkel gelooft in service en expertise en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de verkoop van bakartikelen.

Vanaf 2010 is Margot gecertificeerd Wilton instructrice en worden er vanaf dat moment vele cursisten opgeleid tot ervaren taartdecorateurs. Mariel heeft in 2011 de Bakkersopleiding- Banket afgerond en verzorgt diverse bakworkshops. Vanaf 2016 is Kelly gecertificeerd PME instructrice en worden ook de intensieve PME professional courses bij ons aangeboden. In 2016 starten onze eerste bakclubs. Deze groepen bakken 5 keer per jaar uiteenlopende baksels met uitdagende technieken.
Via onze webshop weten onze kwaliteitsproducten hun weg te vinden door heel Nederland.