Blog

  1. Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    LIVE Workshop Kleine Appelvlaaitjes en Kruimelpuddingvlaaitjes.

    Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor onze nieuwste LIVE workshop op donderdag 9 juli 2020 om 19:30 uur op Facebook.

    Tijdens deze leuke workshop leert Mariel je deze heerlijke vlaaitjes bakken. Bak je met ons mee?

    Dit heb je nodig:

    Lees meer »
  2. Voorbereiding Live Workshop 'Pinata Koekjes

    Voorbereiding Live Workshop 'Pinata Koekjes

    Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor onze nieuwste LIVE workshop op zaterdag 16 mei 2020 om 15:00 uur op Facebook.

    Tijdens deze leuke workshop leert Myrna van Koekje van eigen Deeg deze geweldige Pinata koekjes maken!

    Lees meer »
  3. Botercrème voor botercrème bloemen

    Botercrème voor botercrème bloemen

    Dit is de allerfijnste botercreme om te gebruiken met Decora's direct Flower spuitmondjes (Russische spuitmondjes)

    Botercrème voor botercreme bloemen of andere gespoten decoraties 

    Ingrediënten

    • 500 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur
    • 200 ml water
    • 350 gr poedersuiker van Sugar and Crumbs met natuurlijke smaak.
    • kleurstof naar keuze 

    Werkwijze

    • De boter met de vlinder van de mixer op de hoogste stand in 8 minuten luchtig (wit) slaan.
    • Het water, evt. de smaakstof en de poedersuiker toevoegen en 5 minuten blijven mixen.
    • De kleurstof er doorheen roeren tot dit goed gemengd is.

    Verdere voorbereiding voor de Live workshop op zaterdag 18 mei 2020 om 13:00.

    minimaal 6 cupcakes

    2 spuitzakken met

    Lees meer »
  4. 5 redenen om een Nordic Ware vorm te vragen voor Kerst

    Wat zijn ze toch prachtig die Nordic Ware vormen! Van de mooie tulbanden die voor elke gelegenheid prachtig zijn, tot de themavormen die de show stelen tijdens kinderverjaardagen of feestdagen.  Staat er nog een Nordic Ware vorm op jouw verlanglijstje voor de Kerst? Of nog niet? Wij geven je 5 redenen om toch die Nordic Ware vorm op je lijstje te zetten!

    Lees meer »
  5. Maak de leukste letter- en cijfertaarten met deze bakvorm

    Hebben jullie al die mooie letter- en cijfertaarten gezien? Het is nu echt een trend in taartenland! Wilton heeft sinds een tijdje een handige bakvorm in het assortiment, waarmee je alle letters en cijfers kunt maken! In deze blog lees je alles over deze bakvorm en hoe je deze kunt gebruiken!
    Lees meer »
  6. Tips: taarten maken met tropisch weer

    Ieder jaar weer hebben we bewondering voor alle bakkers die alles op alles zetten om die perfecte taart te maken met zomerse temperaturen. Om te voorkomen dat de hitte te zeer naar het hoofd gaat stijgen tijdens het taartproces, hebben wij voor jullie een aantal tips waardoor het taarten decoreren weer wat plezieriger gaat worden deze zomer!

    Lees meer »
  7. Zo bak je perfecte koekjes

    Zandkoekjes bakken? Dat kunnen zelfs kinderen als de beste! Maar perfecte goudbruine koekjes bakken, die mooi strak van vorm blijven… dat vergt soms wat oefening!  Het begint natuurlijk met een goed recept, maar er zijn ook nog wat tips en trucs, die wij jullie vandaag zullen geven!

    Lees meer »
  8. Het verschil tussen bloem en meel

    Tarwebloem, volkorenmeel, Zeeuwse bloem, spelt-volkorenmeel, zelfrijzend bakmeel… wanneer je een rondje door onze winkel loopt kom je al deze soorten bloem en meel (en nog veel meer!) tegen. Je kunt al deze soorten bloem en meel voor verschillende dingen gebruiken, zoals het bakken van brood, koekjes, etc. Maar wat is nou precies het verschil tussen bloem en meel? En wat zijn de kenmerken van de verschillende soorten bloem/meel? Je leest er alles over in deze blog!

    Lees meer »
  9. 17 tips voor een strakke fondanttaart

    Vind je het ook nog lastig om de fondant mooi strak om een taart te krijgen? Scheurt de fondant wel eens bij de randen? Of krijg je die plooien maar niet weggewerkt? Het helpt natuurlijk om veel te oefenen, maar wij hebben alvast super handige tips voor jullie!

    Lees meer »
  10. Werken met modelleerchocolade

    In een eerder blog lieten we jullie zien hoe je zelf modelleerchocolade kunt maken. Met wat smeltchocolade en corn syrup is dit heel eenvoudig. Maar hoe verwerkt modelleer chocolade zich? In dit blog geven we jullie een aantal tips voor het verwerken van modelleer chocolade.

    Lees meer »
Pagina