Blog

  1. LIVE Demo Tartelettes

    LIVE Demo Tartelettes

    LIVE Demo Tartelettes woensdag 20 januari 2021 20:00 uur op Facebook

    Tijdens deze Live Demo laten we je zien hoe je eenvoudig de mooiste tartelettes kunt maken.

    We maken een aantal varianten zodat u hierna zelf aan de slag kan.

    Basis Deeg (voor 12 taartjes van 6 cm)
    120 gram Custers Zeeuwse Bloem
    50 gram Custers Poedersuiker
    20 gram Custers Amandelmeel
    mespunt zout
    75 gram koude boter
    1 ei

    Doe de bloem, poedersuiker, het amandelmeel en zout in de mixerkom.
    Breek de koude boter in stukjes in de kom. Mix dit met de vlinder tot een kruimelig deeg.
    Klop het ei los. Doe 1 eetlepel ei bij het deeg en mix tot een samenhangend deeg.
    Verpak het deeg in plasticfolie en leg de ba

    Lees meer »
  2. LIVE Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    LIVE Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    Woensdag 9 december 20:00 LIVE op Facebook: Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    Als je mee wil doen heb je het volgende nodig:

    Bak thuis mee pakket Kerstmuts

    Het pakket bevat:

    Uit eigen voorraad:

    • 250 ml verse slagroom (ongezoet en ongeslagen)
    • 6 ronde koekjes van 7 tot 8 cm doorsnede (optioneel)
    • een glad rond spuitmondje bijv 
    Lees meer »
  3. LIVE Workshop Kerst Meringues

    LIVE Workshop Kerst Meringues

    LIVE Workshop Kerst Meringues: woensdag 16 december om 20:00 op Facebook.


    We maken fijne meringue om mooie kerst schuimpjes te spuiten. 

    We gaan samen aan de slag om 3D kerstbomen, kerstboom lollies, sneeuwpop lollies en kerstkransen te maken.

    En je krijgt een DEMO om de leuke Kerstman lollie te maken.


    Voorbereiding

    Wat heb je nodig:

    Bak thuis mee pakket

    Het pakket bevat:

    Lees meer »
  4. Koekjes met structuurroller en stempelkoekjes

    Koekjes met structuurroller en stempelkoekjes

    Tijdens de DEMO tijdens ons Online Christmas Shopping event 2020 hebben we dit recept gebruikt voor de koekjes met structuurrollers en stempels.=

    Recept koekjesdeeg voor structuurrollers en stempels

    500 gram Custers patent bloem

    250 gram  gezouten (room)boter *

    150 gram Sugar & Crumbs (smaak naar keuze)

    1 ei (M)

     
    Klop de boter met de suiker luchtig met de gardes van de handmixer en voeg het ei toe.

    Doe vervolgens de bloem er in 1 keer bij en mix dit met de deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het deeg verder met de hand totdat er een mooie bol van gevormd kan worden.  Verdeel het deeg in twee porties en rol beide porties tot een plak van ongeveer 6mm dikte.    (TIP

    Lees meer »
  5. Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    LIVE Workshop Kleine Appelvlaaitjes en Kruimelpuddingvlaaitjes.

    Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor onze nieuwste LIVE workshop op donderdag 9 juli 2020 om 19:30 uur op Facebook.

    Tijdens deze leuke workshop leert Mariel je deze heerlijke vlaaitjes bakken. Bak je met ons mee?

    Dit heb je nodig:

    Lees meer »
  6. Voorbereiding Live Workshop 'Pinata Koekjes

    Voorbereiding Live Workshop 'Pinata Koekjes

    Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor onze nieuwste LIVE workshop op zaterdag 16 mei 2020 om 15:00 uur op Facebook.

    Tijdens deze leuke workshop leert Myrna van Koekje van eigen Deeg deze geweldige Pinata koekjes maken!

    Lees meer »
  7. Botercrème voor botercrème bloemen

    Botercrème voor botercrème bloemen

    Dit is de allerfijnste botercreme om te gebruiken met Decora's direct Flower spuitmondjes (Russische spuitmondjes)

    Botercrème voor botercreme bloemen of andere gespoten decoraties 

    Ingrediënten

    • 500 gr ongezouten roomboter op kamertemperatuur
    • 200 ml water
    • 350 gr poedersuiker van Sugar and Crumbs met natuurlijke smaak.
    • kleurstof naar keuze 

    Werkwijze

    • De boter met de vlinder van de mixer op de hoogste stand in 8 minuten luchtig (wit) slaan.
    • Het water, evt. de smaakstof en de poedersuiker toevoegen en 5 minuten blijven mixen.
    • De kleurstof er doorheen roeren tot dit goed gemengd is.

    Verdere voorbereiding voor de Live workshop op zaterdag 18 mei 2020 om 13:00.

    minimaal 6 cupcakes

    2 spuitzakken met

    Lees meer »
  8. 5 redenen om een Nordic Ware vorm te vragen voor Kerst

    Wat zijn ze toch prachtig die Nordic Ware vormen! Van de mooie tulbanden die voor elke gelegenheid prachtig zijn, tot de themavormen die de show stelen tijdens kinderverjaardagen of feestdagen.  Staat er nog een Nordic Ware vorm op jouw verlanglijstje voor de Kerst? Of nog niet? Wij geven je 5 redenen om toch die Nordic Ware vorm op je lijstje te zetten!

    Lees meer »
  9. Maak de leukste letter- en cijfertaarten met deze bakvorm

    Hebben jullie al die mooie letter- en cijfertaarten gezien? Het is nu echt een trend in taartenland! Wilton heeft sinds een tijdje een handige bakvorm in het assortiment, waarmee je alle letters en cijfers kunt maken! In deze blog lees je alles over deze bakvorm en hoe je deze kunt gebruiken!
    Lees meer »
  10. Tips: taarten maken met tropisch weer

    Ieder jaar weer hebben we bewondering voor alle bakkers die alles op alles zetten om die perfecte taart te maken met zomerse temperaturen. Om te voorkomen dat de hitte te zeer naar het hoofd gaat stijgen tijdens het taartproces, hebben wij voor jullie een aantal tips waardoor het taarten decoreren weer wat plezieriger gaat worden deze zomer!

    Lees meer »
Pagina