Blog

  1. LIVE Kerst Truffels

    LIVE Kerst Truffels

    LIVE Demo Kerst Truffels

    Donderdag 18 november 2021 om 20:00 of Facebook Klik hier voor het filmpje.

    We maken lekkere Bueno truffels in een melkchocolade truffel kogel gevuld met een lekkere hazelnootcreme en gedecoreerd met pure chocolade streepjes. De truffels maken we dicht met Choco Melts Puur.

    En we maken Latte truffels in een witte truffel kogel gevuld met een heerlijke koffie creme. Deze truffels maken we dicht met Choco Melts Wit. Decoreren kan naar eigen wens.

    Recepten voor 21 truffelkogels

    Lees meer »
  2. Live Workshop Ouwel Bloemen

    Live Workshop Ouwel Bloemen

    TIjdens deze leuke LIVE Facebook workshop door Myrna leer je een prachtige ouwel bloem maken. Een echte topper voor op een taart.

    Klik hier voor het filmpje.

    Benodigdheden

    Lees meer »
  3. LIVE Soezen workshop

    LIVE Soezen workshop

    Maandag 18 oktober 2021 om 20:00 gaat Mariel LIVE op Facebook voor een hele leuke Demo: Soezen!

    Klik hier voor het filmpje.

    Hier volgen de recepten die ze gebruikt.
    Voor de volgorde en werkwijze kun je het beste het filmpje bekijken.

    Aardbeien Soezen 6 stuks

    • 6 Ronde Soezen
    • 1 Recept Aardbeienbavarois
    • 1 Recept Aardbeien Chocolade Glazuur
    • 12 verse Aardbeien
    Bananen Soezen 6 stuks
    • 6 Maanvormige Soezen
    • 250 ml Slagroom opgeklopt met 25 gram suiker
    • 1 Recept Zwitserse Room
    • 1 Recept Bananen Glazuur
    • 100 gram Choco Melts Puur
    Amaretto Soezen 6 stuks 
    • 6 Ronde Soezen
    • 1 Recept Zwitserse Room
    Lees meer »
  4. Voorbereiding LIVE Paashaas Boetseren

    Voorbereiding LIVE Paashaas Boetseren

    Woensdag 24 maart 2021 geeft Myrna deze leuke LIVE workshop via Facebook.

    Boetseer je gezellig mee? 

    Met onderstaande voorbereiding ben je er helemaal klaar voor om deze schattige paashaas te maken.

    Benodigdheden:

    Modelling Paste wit
    Crisco
    ● Klein beetje zwarte fondant (oogjes)
    ● Kleurstof basiskleuren: rood, geel ,blauw *
    Floral wire & schaar
    ● Huishoudfolie
    Modelling tools

    Lees meer »
  5. Demo LIVE Vlechtbrood met Brioche Mix

    Demo LIVE Vlechtbrood met Brioche Mix

    Recept Brioche 

    Dit recept is goed voor een groot vlecht brood of 2 kleine vlechtbroden of 6 eiermandjes of 6 paasbroodjes.

    Optie:
    Lijnzaad
    Blauw maanzaad
    Sesamzaad
    Rozijnen

    Werkwijze:

    Mix de ingrediënten 10 minuten in de mixer met deeghaak op stand 2.

    Laat het deeg 10 minuten rijzen (voorrijs).

    Kneed het deeg en maak er een bol van, laat vervolgens 15 minuten rijzen (bolrijs).

    Deel het deeg op in het gewenste aantal stukjes. Maak strengen. Vlecht het deeg en bestrijk het met ei. Laat het deeg nog ongeveer 60 minuten rijzen (narijs)

    Afbakken 190*C hetelucht 15 tot 20 minuten. Afhankelijk van de grootte van het brood.

    5-vlecht: 5 strengen, 100 gram per streng - 35-40 cm lang

    knoop: 4 strengen, 90 g

    Lees meer »
  6. LIVE Workshop Cupido boetseren

    LIVE Workshop Cupido boetseren

    LIVE worksop Cupido boetseren op woensdag 3 februari 2021 om 18:30 uur op Facebook

    Doe je gezellig mee?

    Wat heb je nodig:

    Modelling Chocolate wit ( of modelling paste)
    Modelling tools
    Kleurstof: Peach (huidskleur), Rood (hart) en Geel (haren)
    Ouwel-rondjes (vleugels)
    Zwarte suikerparels (oogjes)
    Roze

    Lees meer »
  7. LIVE Demo Tartelettes

    LIVE Demo Tartelettes

    LIVE Demo Tartelettes woensdag 20 januari 2021 20:00 uur op Facebook

    Tijdens deze Live Demo laten we je zien hoe je eenvoudig de mooiste tartelettes kunt maken.

    We maken een aantal varianten zodat u hierna zelf aan de slag kan.

    Wil je het filmpje nog eens terug kijken? Je vindt het hier

    Basis Deeg (voor 12 taartjes van 6 cm)
    120 gram Custers Zeeuwse Bloem
    50 gram Custers Poedersuiker
    20 gram Custers Amandelmeel
    mespunt zout
    75 gram koude boter
    1 ei

    Doe de bloem, poedersuiker, het amandelmeel en zout in de mixerkom.
    Breek de koude boter in stukjes in de kom. Mix dit met de vlinder tot een kruimelig deeg.<

    Lees meer »
  8. LIVE Workshop Kerst Meringues

    LIVE Workshop Kerst Meringues

    LIVE Workshop Kerst Meringues: woensdag 16 december om 20:00 op Facebook.

    Je kunt het filmpje nog eens terug kijken! Je vindt het hier


    We maken fijne meringue om mooie kerst schuimpjes te spuiten. 

    We gaan samen aan de slag om 3D kerstbomen, kerstboom lollies, sneeuwpop lollies en kerstkransen te maken.

    En je krijgt een DEMO om de leuke Kerstman lollie te maken.


    Voorbereiding

    Wat heb je nodig:

    Bak thuis mee pakket

    Het pakket bevat:

    Lees meer »
  9. LIVE Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    LIVE Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    Woensdag 9 december 20:00 LIVE op Facebook: Workshop Kerstmuts Bolgebakjes

    Het filmpje is nog terug te kijken! Je vindt het hier!

    Als je mee wil doen heb je het volgende nodig:

    Bak thuis mee pakket Kerstmuts

    Het pakket bevat:

    Uit eigen voorraad:

    • 250 ml verse slagroom (ongezoet
    Lees meer »
  10. Koekjes met structuurroller en stempelkoekjes

    Koekjes met structuurroller en stempelkoekjes

    Tijdens de DEMO tijdens ons Online Christmas Shopping event 2020 hebben we dit recept gebruikt voor de koekjes met structuurrollers en stempels.=

    Recept koekjesdeeg voor structuurrollers en stempels

    500 gram Custers patent bloem

    250 gram  gezouten (room)boter *

    150 gram Sugar & Crumbs (smaak naar keuze)

    1 ei (M)

     
    Klop de boter met de suiker luchtig met de gardes van de handmixer en voeg het ei toe.

    Doe vervolgens de bloem er in 1 keer bij en mix dit met de deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het deeg verder met de hand totdat er een mooie bol van gevormd kan worden.  Verdeel het deeg in twee porties en rol beide porties tot een plak van ongeveer 6mm dikte.    (TIP; Rol h

    Lees meer »
Pagina