Recepten

 1. Speculaasjes uit de Speculaasplank

  Speculaasjes uit de Speculaasplank

  Ingrediënten:

  • 500 g Custers Appeltaartmix
  • 40 g Bruine Basterdsuiker
  • 165 g Margarine
  •  20 g Speculaaskruiden
  •  20 g Melk                
                
  Voorbereiding Speculaasplank:

  Vet de plank minimaal 2 uur van te voren in met zonnebloemolie.
  Voor aanvang nogmaals invetten. 

  Werkwijze:
  Margarine met de mixer soepel draaien. Vervolgens de appeltaartmix, basterdsuiker en de speculaaskruiden toevoegen. Als laatste de melk erbij gieten. Zodra het deeg zich gevormd heeft de mixer stoppen. De speculaaskoekjes kun je zonder ei te bestrijken bakken. Bestrijk de koekjes met een opgeklopt ei als u deze wil bedekken met amandelschaafsel of halve amandelen.

  Oven temperatuur : ca. 160 °C
  Baktijd                  : ca. 20 minuten.
  TIP: Bij he
  Lees meer »
 2. Meringue madness: meringues met patroontjes

  Heb je ze al gezien bij ons op de toonbank? De grote vaas vol met die leuke meringues met patroontjes? Ben je benieuwd hoe we deze gemaakt hebben? In dit blog lees je er alles over!

  Lees meer »
 3. How to: Heerlijke kidsproof taartvulling

  Wil je een taart bakken die nét zo lekker smaakt als dat deze eruit ziet? In deze blog delen wij onze favoriete taartvulling met jullie, waar zowel kids als volwassenen altijd erg enthousiast over zijn. Ook voor bruidstaarten is dit een heerlijke vulling. 

  Lees meer »
 4. 5x lekker met Custers Appeltaartmix

  De zomertijd vliegt weer voorbij en langzaam begint de echte tijd om te bakken weer. De dagen worden korter, het wordt steeds kouder en het typische herfstweer houdt ons lekker binnen. Wat is dan nog gezelliger dan lekker te bakken en genieten met vrienden en familie? Niks dus. Voor deze gezellige bakmomenten is het altijd handig om een zak appeltaartmix op voorraad te hebben.  Je kunt er namelijk veel meer mee dan alleen appeltaart bakken. 

  Lees meer »