Recepten

  1. Red Velvet Cookies

    Red Velvet CookiesNaast een heerlijke cake, cupcakes of zachte wafels kun je ook lekkere Cookies bakken van onze Custers Red Velvet Cake Mix.

    Recept:

    • 500 gram Custers Red Velvet Cake Mix
    • 2 eieren
    • 100 ml zonnebloemolie
    • 150 gram Funcakes Bakvaste Witte Chocolade Chunks

    Werkwijze:

    • Voeg alle ingrediënten samen en meng dit tot een deeg.
    • Schijven vormen
    • 7-8 minuten bakken op 160°c.
    Lees meer »
  2. Brioche Skulls Met Royal Icing

    Brioche Skulls Met Royal Icing

    Met onze Brioche mix maak je niet alleen de standaard broodjes, maar bak je broodjes in allerlei verschillende vormpjes!

    Nu Halloween om de hoek staat, zijn deze Schedel broodjes natuurlijk dé perfecte lekkernijen. 
    De broodjes zijn gedecoreerd met onze Royal Icing, die je zelf de kleur kan geven die je maar wenst.

    Ingrediënten Brioche Broodjes (voor 6 broodjes):

    • ±300gr Custers Brioche Mix
    • ±165ml water
    • ±18gr verse gist OF 6,6gr droge gist

    Werkwijze Brioche Broodjes:

    1. Ingrediënten samenvoegen
    2. Kneed het deeg ±10 minuten met een spiraalkneder
    3. Voorrijs 10 minuten
    4. Bolrijs 15 minuten
    5. Opmaken in de gewenste vorm (in dit geval 6 gelijke bolletjes maken)
    6. Narijs 80 minuten (in de vorm)
    7. Strijk de broodjes af met ei en bak ze af op 210°C voor ±15 minuten

    Tip: Voeg één theelepel kaneel toe voor een lekkere smaak!


    Lees meer »
  3. Shortbread Cookies

    Shortbread Cookies

    Met slechts vier ingrediënten bak je deze heerlijke krokante Shortbread Cookies! De koekjes hebben een hele fijne structuur doordat je gebruik maakt van poedersuiker in plaats van kristalsuiker of basterdsuiker. Alleen de boter wordt gemixt, de rest van de ingrediënten worden door het beslag heen gespateld. Dit doe je met een silicone spatel

    Dit recept is ook perfect om met Sugar & Crumbs te werken. Met meer dan 50 verschillende smaken poedersuiker geef je iedere keer weer een andere smaak aan je shortbread cookies! Enekele van onze favorieten: Raspberry Riple, Lemon Drizzle en Strawberry &a

    Lees meer »
  4. Frambozen Cupcakes met Witte Chocolade

    Frambozen Cupcakes met Witte Chocolade

    Deze heerlijke cupcakes zijn perfect voor een zomerse High Tea, een babyshower, een verjaardag of gewoon zomaar omdat ze heel erg lekker zijn! De framboos is een erg goede tegenhanger ten opzichte van de zoete witte chocolade. Dat maakt dit cakeje een heel mooi, luxe ogend gebakje!

    Ingrediënten voor 20 cupcakes (alles op kamertemperatuur):

    Voor de cupcakes:

    Voor de crème:

    Bakbenodigdheden:

    Lees meer »
  5. Oma's Harde Wafels

    Oma's Harde Wafels

    Met dit recept bak je lekkere harde wafels zoals oma ze vroeger maakte!

    Ingrediënten voor 40 wafels:

    Bakbenodigdheden:

    Lees meer »
  6. LIVE Demo Kerstkoekjes

    LIVE Demo Kerstkoekjes

    Live Workshop Kerstkoekjes 9 december 2021 20:00 uur Klik hier voor het filmpje

    Chocolade truffel koekjes (18 gram +/-35 stuks)

    30 minuten laten rusten

    50 gram poedersuiker voor het doorhalen van de koekjes

    Afbakken op 180°C in +/- 10 minuten

     

     Kerstkransjes (40 stuks) uitrollen 5mm

    • 500 gram
    Lees meer »
  7. Ontbijt Muffins

    Ontbijt Muffins

    Met deze heerlijke ontbijtmuffins kun je de dag lekker beginnen. Door de appel, de zadenmix met wel 10 verschillende zaden en vlokken heb je lang een lekker vol gevoel. Daarom is dit ook een verantwoord en voedzaam tussendoortje.

    Ontbijt Muffins (12 stuks)

    Ingrediënten
    1 appel
    100 gram zonnebloemolie
    150 gram Custers Volkoren Super Tarwemeel
    ¼ tl zout
    2 tl Custers Bakpoeder
    1 tl Custers Kaneel
    2 eieren
    200 gram honing
    200 gram magere kwark
    100 gram Custers Bakzadenmix

    Werkwijze
    Verwarm de oven voor op 170oC.

    Deel de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en rasp het vruchtvlees met de schil.
    M

    Lees meer »
  8. Nonnevotten bakken met Custers Oliebollenmix

    Nonnevotten bakken met Custers Oliebollenmix

    Van onze lekkere oliebollen mix bak je ook heerlijke nonnevotten!

    Wist je dat we een leuk instructiefilmpje op Facebook hebben staan? Je vindt het hier

    Heel eenvoudig.

    Voor 35 nonnevotten:

    Ingredienten

    Zonnebloemolie om in te frituren

    Fijne Suiker om te decoreren

    Kneed alle ingredienten tot een soepel deeg en laat dit 45 minuten rijzen.

    Kneed het deeg nogmaals goed door. Weeg stukjes

    Lees meer »
  9. De lekkerste Carrot Cake met Roomkaas topping

    De lekkerste Carrot Cake met Roomkaas topping

    Dit is ons favoriete Carrot Cake recept!

    Lekker gekruid en met een vleugje gember.

    Voor het beslag

    • Voor het roomkaastopping
    • 100 gr Mon Chou roomkaas, op kamertemperatuur<
    Lees meer »
  10. Oliebollencake

    Oliebollencake

    Deze heerlijke cake bakken wij al jaren op nieuwjaarsdag. Een heerlijke cake om 'oude' oliebollen op te maken.

    Ingredienten voor een rechte cake van 25-30 cm of een tulbandvorm:

    Lees meer »
Pagina