Recepten

  1. Cinnamon Rolls

    Cinnamon Rolls

    Dit zoete broodje stond al een poosje op mijn bakbucketlist. Het hele huis ruikt heerlijk tijdens het bakproces van deze Amerikaanse Cinnamon Rolls! Het lukte niet om ze te laten afkoelen, de geur was zó lekker dat we meteen een stuk hebben afgebroken! 

    Let op: in dit recept wordt gebruik gemaakt van cups en teaspoons als maateenheden. We verkopen verschillende sets maatscheppen om het afwegen gemakkelijk te maken!
    Tip: tsp=theelepel, tbsp=eetlepel.

    Ingrediënten deeg:

    Ingrediënten

    Lees meer »
  2. Kruimelvlaai

    Kruimelvlaai

    Ingrediënten
    Deeg

    • 300 gram Custers vlaaienmix 
    • 100 milliliter lauw water 
    • 18 gram verse gist 

    Pudding

    Kruimels

    Bakbenodigdheden

    Lees meer »
  3. Kersenvlaai

    Kersenvlaai

    Ingrediënten
    Deeg

    • 550 gram Custers vlaaienmix
    • 185 milliliter lauw water
    • 33 gram verse gist

    Kersenvulling

    Afwerking

    • 1 losgeklopt ei
    • Scheutje melk
    • Custers suiker extra grof

    Bakbenodigdheden

    Lees meer »
  4. Aardbeienvlaai

    Aardbeienvlaai

    Met dit recept staat er voor dat je het weet een heerlijke verse aardbeienvlaai op tafel! 

    Ingrediënten
    Bodem

    Vulling

    Afwerking

    Bakbenodigdheden

    Lees meer »
  5. Cream Cheese Frosting

    Cream Cheese Frosting

    Met dit recept maak je eenvoudig een heerlijke roomkaasglazuur voor op bijvoorbeeld Red Velvet Cake of Carrot Cake! 

    Ingrediënten:

    Werkwijze:

    ! Zorg er voor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn !

    • Meng de boter met de suiker in ongeveer 10 minuten wit en luchtig.
    • Voeg de monchou in delen toe en mix tot een glad geheel.

    PRO-tip!

    Deze frosting is heerlijk op smaak te brengen met de poedersuikers van Sugar & Crumbs, deze is er in veel verschillende smaken! 

    Lees meer »
  6. Mokka Progrestaart

    Mokka Progrestaart

    Deze heerlijke taart kan makkelijk een paar dagen voor serveren worden gemaakt. Dit zorgt voor een stressvrije kerst of ander feest.

    Lees meer »
  7. Gouden Caramel Mousse met Chocolade Druppels Goud

    Gouden Caramel Mousse met Chocolade Druppels Goud

    Heb je al gehoord van de nieuwste Chocolade van Callebaut? Callebaut Gold heeft een heerlijke rijke caramelsmaak. Hier hebben we een vreselijk lekkere Caramel Chocolade Mousse van gemaakt.

    Lees meer »
  8. Kerstmuts Bolgebakjes

    Kerstmuts Bolgebakjes

    Met deze prachtige en lekkere kerstmutsjes steel je de show met kerst. Heel snel en makkelijk te maken en gevuld met heerlijke aardbeien bavarois. 

    Lees meer »
  9. Rocky Road

    Rocky Road

    Rocky road is een soort “no-bake” reep. Wij noemen het ook wel Arretjescake

    Je kunt er eigenlijk alles in doen, als je maar zorgt dat de chocolade niet te warm wordt.Als de chocolade nl te warm wordt, smelten sommige vullingen, bijv. de marshmallows of stukjes chocolade.

    Voor de pure couverture kan ook melk of witte chocolade gebruikt worden. Of een combinatie, zodat je een soort marmereffect krijgt.

    Ook in de koekjes kun je variëren. Wij gebruiken biscuitjes, maar je kunt ook zandkoekjes,  speculaasjes of zelfs stroopwafels gebruiken. Verder kun je ook noten, rozijnen, karamel enz. Toevoegen.

    Lees meer »
  10. Red Velvet Cookies met de Cookie Press

    Red Velvet Cookies met de Cookie Press

    Maak deze prachtige koekjes op eenvoudige wijze met een Cookie Press. Ook het decoreren is niet erg moeilijk en geeft een prachtig resultaat op het mooie diep rode koekjes.

    Deze koekjes hebben de typische Red Velvet smaak en mogen op een mooie Kersttafel niet ontbreken.

    Lees meer »
Pagina