Bak de lekkerste speculaasjes met dit recept, goed voor circa 3 bakplaten.
Ingrediënten
- 500 gram Custers Koekjesmix
- 80 gram Custers Bruine basterdsuiker
- 165 gram Margarine
- 20 gram Speculaaskruiden
- 40 gram Melk<
Bijdrage verzendkosten voor Nederland €7,99 en bij orders vanaf €75,- : €3,99 √ Voor Belgie en Duitsland €9,99 en bij orders vanaf €100,- : €3,99 √
Bak de lekkerste speculaasjes met dit recept, goed voor circa 3 bakplaten.
Ingrediënten
Met dit recept staat er voor dat je het weet een heerlijke speculooscake op tafel!
Kris Candries x De Bakwinkel
Ingrediënten:
Als je met een Cookie Press wilt werken, heb je hier een goed recept voor nodig. Met dit recept bak je eenvoudig platen vol heerlijke koekjes met de Cookie Press. Door de vanille aroma te vervangen door een andere smaakstof kun je eindeloos variëren met de smaak van de koekjes!
Ingrediënten goed voor 2 bakplaten vol:
Bereidingswijze:
Tijdens de DEMO tijdens ons Online Christmas Shopping event 2020 hebben we dit recept gebruikt voor de koekjes met structuurrollers en stempels.=
Recept koekjesdeeg voor structuurrollers en stempels
500 gram Custers patent bloem
250 gram gezouten (room)boter *
150 gram Sugar & Crumbs (smaak naar keuze)
1 ei (M)
Klop de boter met de suiker luchtig met de gardes van de handmixer en voeg het ei toe.
Doe vervolgens de bloem er in 1 keer bij en mix dit met de deeghaken tot een kruimelig deeg. Kneed het deeg verder met de hand totdat er een mooie bol van gevormd kan worden. Verdeel het deeg in twee porties en rol beide porties tot een plak van ongeveer 6mm dikte. (TIP; Rol h
Deze Luikse wafels zijn een heerlijke variant op de klassieke harde wafel!
Ingrediënten goed voor 24 wafels:
De aller lekkerste zachte wafels bak je met cakemix! Zowel de gewone cakemix als alle smaakjescakes kunnen hiervoor gebruikt worden!
Je volgt het recept precies zoals aangegeven op de verpakking, vervolgens is het deeg klaar voor het wafelijzer. Zo makkelijk is het!
Je bakt zachte wafels in de hartjespan, maar ook in de rechthoekige wafelpan kunnen deze lekkere wafeltjes gebakken worden.
In de winter eten we het liefst winterwonderwafeltjes. Wil je ook weten hoe je deze wafeltjes bakt? Kijk dan vooral even dit filmpje!
Met kleurstoffen of sprinkles maak je leuke varianten op de wafeltjes. Zo maakten wij bijvoorbeeld carnavalswafels! Voor de rood-geel-groene wafels kleurden we het beslag met kleurstof
Ingrediënten
1 ¼ cup bloem
1.5 eetlepel suiker
½ theelepel zout
¼ theelepel bakpoeder
1 theelepel vanille
1 eetlepel water
2 eetlepels olie
2 eieren
1 cup melk
1 liter zonnebloemolie (bakken)
Suiker & kaneel voor de garnering
Werkwijze
Meng in een kom de bloem met de suiker, zout, bakpoeder, vanille, water, olie en eieren. Voeg geleidelijk de melk toe en klop met een garde tot een glad mengsel.
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur tot 180 graden. Doop het ijzertje 3 minuten in de hete olie, zodat het ijzertje goed heet wordt. Doop het ijzertje vervolgens in het beslag en daarna in de olie. Na een poosje merk je dat de wafel los begint te laten van het ijzertje. Maak het wafeltje met een vork voorichtig los. Draai het wafeltje nog even om om ook de onderkant mooi bruin te bakken.
Strooi na het bakken het suiker-kaneelmengsel over het wafeltje.
Deze klassieker mag niet ontbreken bij het kerstontbijt, de brunch of de lunch!
Ingrediënten voor het brood:
Ingrediënten voor de vulling+afwerking
Werkwijze
Laat de rozijnen 1 uur wellen in lauw water. Giet het water daarna af en leg de rozijnen op een droge theedoek. Dep de rozijnen voorzichtig een beetje droog.
Doe de ingrediënten voor het brood in een kom en kneed het in 10 minuten tot een glad brooddeeg. Kneed vervolgens met de hand de gewelde rozijnen en de cassata er door. Laat het deeg 30 minuten rijzen op een warme plek.
Goed voor een vlaai van 30cm.
Ingrediënten:
Vlaaideeg
Progres
Bak lekkere bananen soezen met dit recept:
Goed voor 18 soezen.
Ingrediënten:
Soezen
Zwitserse room
Copyright © 2024 deBakwinkel vof | Powered by e-tailors
Onze nieuwsbrief ontvangen boordevol lekkere recepten, baktips en aanbiedingen?
© 2017 deBakwinkel vof