Recepten

  1. Abrikozen Progresvlaai

    Abrikozen Progresvlaai

    Goed voor een vlaai van 30cm.

    Ingrediënten:

    Vlaaideeg

    • 300 gram Custers vlaaienmix
    • 100 milliliter lauw water
    • 18 gram verse gist

    Progres

    • 3 eiwitten
    • 125 gram suiker
    Lees meer »
  2. Bananen Soezen

    Bananen Soezen

    Bak lekkere bananen soezen met dit recept:

    Goed voor 18 soezen.

    Ingrediënten:
    Soezen

    • 200gr Custers Soezenmix
    • 200ml water
    • 6 eieren

    Zwitserse room

    • 450ml slagroom
    • 45gr suiker
    • 150gr
    Lees meer »
  3. Roombroodjes

    Roombroodjes

    Zo maak je heerlijke roombroodjes.

    Dit recept is goed voor 12 broodjes.

    Ingrediënten:

    • 500 gram Custers brioche broodmix
    • 30 gram verse gist of 11 gram droge gist
    • 275 gram lauw water
    • 200 gram Custers Banketbakkersroom 500 ml water
    • 1 ei
    • Custers decoreerpoeder
    <
    Lees meer »
  4. Botercrème Met Banketbakkersroom

    Botercrème Met Banketbakkersroom

    Zo maak je een heerlijke botercrème met banketbakkersroom voor het vullen, afsmeren en opspuiten van taarten en cupcakes.

    Eén recept is goed voor het opspuiten van 24 cupcakes of het eenmalig vullen en afsmeren van een 15-18cm taart.

     

    Ingrediënten:

    • 250gr roomboter (kamertemperatuur)
    • 80gr witte basterdsuiker OF 100gr poedersuiker
    • 100gr Custers banketbakkersroom
    • 250ml water

     

    Bereidingswijze:

    Lees meer »
  5. Jamkoekjes

    Jamkoekjes

    Ingrediënten voor 45 koekjes:

    • 500 gram Custers koekjesmix
    • 250 gram roomboter
    • 15 gram ei
    • 150 gram Custers afdekgelei aardbei
    • 30 gram water
    • Custers patentbloem
    • Custers Decoreerpoeder (smelt niet)

     

    Werkwijze:

    Lees meer »
  6. Red Velvet Cookies

    Red Velvet CookiesNaast een heerlijke cake, cupcakes of zachte wafels kun je ook lekkere Cookies bakken van onze Custers Red Velvet Cake Mix.

    Recept:

    • 500 gram Custers Red Velvet Cake Mix
    • 2 eieren
    • 100 ml zonnebloemolie
    • 150 gram Funcakes Bakvaste Witte Chocolade Chunks

    Werkwijze:

    • Voeg alle ingrediënten samen en meng dit tot een deeg.
    • Schijven vormen
    • 7-8 minuten bakken op 160°c.
    Lees meer »
  7. Brioche Skulls Met Royal Icing

    Brioche Skulls Met Royal Icing

    Met onze Brioche mix maak je niet alleen de standaard broodjes, maar bak je broodjes in allerlei verschillende vormpjes!

    Nu Halloween om de hoek staat, zijn deze Schedel broodjes natuurlijk dé perfecte lekkernijen. 
    De broodjes zijn gedecoreerd met onze Royal Icing, die je zelf de kleur kan geven die je maar wenst.

    Ingrediënten Brioche Broodjes (voor 6 broodjes):

    • ±300gr Custers Brioche Mix
    • ±165ml water
    • ±18gr verse gist OF 6,6gr droge gist

    Werkwijze Brioche Broodjes:

    1. Ingrediënten samenvoegen
    2. Kneed het deeg ±10 minuten met een spiraalkneder
    3. Voorrijs 10 minuten
    4. Bolrijs 15 minuten
    5. Opmaken in de gewenste vorm (in dit geval 6 gelijke bolletjes maken)
    6. Narijs 80 minuten (in de vorm)
    7. Strijk de broodjes af met ei en bak ze af op 210°C voor ±15 minuten

    Tip: Voeg één theelepel kaneel toe voor een lekkere smaak!


    Lees meer »
  8. Shortbread Cookies

    Shortbread Cookies

    Met slechts vier ingrediënten bak je deze heerlijke krokante Shortbread Cookies! De koekjes hebben een hele fijne structuur doordat je gebruik maakt van poedersuiker in plaats van kristalsuiker of basterdsuiker. Alleen de boter wordt gemixt, de rest van de ingrediënten worden door het beslag heen gespateld. Dit doe je met een silicone spatel

    Dit recept is ook perfect om met Sugar & Crumbs te werken. Met meer dan 50 verschillende smaken poedersuiker geef je iedere keer weer een andere smaak aan je shortbread cookies! Enekele van onze favorieten: Raspberry Riple, Lemon Drizzle en Strawberry &a

    Lees meer »
  9. Frambozen Cupcakes met Witte Chocolade

    Frambozen Cupcakes met Witte Chocolade

    Deze heerlijke cupcakes zijn perfect voor een zomerse High Tea, een babyshower, een verjaardag of gewoon zomaar omdat ze heel erg lekker zijn! De framboos is een erg goede tegenhanger ten opzichte van de zoete witte chocolade. Dat maakt dit cakeje een heel mooi, luxe ogend gebakje!

    Ingrediënten voor 20 cupcakes (alles op kamertemperatuur):

    Voor de cupcakes:

    Voor de crème:

    Bakbenodigdheden:

    Lees meer »
  10. Oma's Harde Wafels

    Oma's Harde Wafels

    Met dit recept bak je lekkere harde wafels zoals oma ze vroeger maakte!

    Ingrediënten voor 40 wafels:

    Bakbenodigdheden:

    Lees meer »
Pagina