Maandelijkse Archieven: Mei 2023

  1. Abrikozen Progresvlaai

    Abrikozen Progresvlaai

    Goed voor een vlaai van 30cm.

    Ingrediënten:

    Vlaaideeg

    • 300 gram Custers vlaaienmix
    • 100 milliliter lauw water
    • 18 gram verse gist

    Progres

    • 3 eiwitten
    • 125 gram suiker
    Lees meer »
  2. Bananen Soezen

    Bananen Soezen

    Bak lekkere bananen soezen met dit recept:

    Goed voor 18 soezen.

    Ingrediënten:
    Soezen

    • 200gr Custers Soezenmix
    • 200ml water
    • 6 eieren

    Zwitserse room

    • 450ml slagroom
    • 45gr suiker
    • 150gr
    Lees meer »
  3. Roombroodjes

    Roombroodjes

    Zo maak je heerlijke roombroodjes.

    Dit recept is goed voor 12 broodjes.

    Ingrediënten:

    • 500 gram Custers brioche broodmix
    • 30 gram verse gist of 11 gram droge gist
    • 275 gram lauw water
    • 200 gram Custers Banketbakkersroom 500 ml water
    • 1 ei
    • Custers decoreerpoeder
    <
    Lees meer »
  4. Botercrème Met Banketbakkersroom

    Botercrème Met Banketbakkersroom

    Zo maak je een heerlijke botercrème met banketbakkersroom voor het vullen, afsmeren en opspuiten van taarten en cupcakes.

    Eén recept is goed voor het opspuiten van 24 cupcakes of het eenmalig vullen en afsmeren van een 15-18cm taart.

     

    Ingrediënten:

    • 250gr roomboter (kamertemperatuur)
    • 80gr witte basterdsuiker OF 100gr poedersuiker
    • 100gr Custers banketbakkersroom
    • 250ml water

     

    Bereidingswijze:

    Lees meer »
  5. Jamkoekjes

    Jamkoekjes

    Ingrediënten voor 45 koekjes:

    • 500 gram Custers koekjesmix
    • 250 gram roomboter
    • 15 gram ei
    • 150 gram Custers afdekgelei aardbei
    • 30 gram water
    • Custers patentbloem
    • Custers Decoreerpoeder (smelt niet)

     

    Werkwijze:

    Lees meer »