Ingrediënten:
- 500 gram Custers Patentbloem
- 120 gram warm water
- 120 gram melk
- 50 gram suiker
- <
Bijdrage verzendkosten voor Nederland €7,99 en bij orders vanaf €25,- : €3,99 √ Voor Belgie en Duitsland €9,99 en bij orders vanaf €100,- : €3,99 √
Ingrediënten:
Ingrediënten:
Wij zullen 4 recepten delen in dit bericht, met elk zijn eigen basisrecept en werkwijze.
Dit heerlijke voedzame bananenbrood eten wij graag als ontbijt/lunch of tussendoortje.
Ingredienten voor 1 brood (Cakevorm 30 cm)
-100 gram ongezouten (plantaardige) roomboter
- 100 gram Custers Bruine basterdsuiker
- 8 gram Custers Vanille Suiker
- 2 eieren
- 125 ml crème fraîche
- 500 gram bananen
- 250 gram Custers Top Tarwemeel
- 2 theelepels Custers Bakpoeder
- 1 theelepel Custers Kaneelpoeder
- ¼ theelepel zout
Werkwijze
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Vet de cakevorm in en bekleed met bakpapier.
Meng de boter, basterdsuiker en vanille su
Beskuit, ook wel bekend als "rusks", is een geliefd Zuid-Afrikaans baksel dat perfect samengaat met een lekkere kop koffie of thee.
Dit knapperige, dubbel gebakken koekje is een heerlijk begin van de dag of een lekker tussendoortje.
Probeer dit recept eens uit en ontdek waarom dat Zuid Afrikanen hun dag graag beginnen met een stuk beskuit en een dampende mok 'boeretroos' (koffie).
Ingredienten
500 gram Custers Top Tarwemeel
20 gram Custers Bakpoeder
1 theelepel zout
1 cup Custers Bruine Basterdsuiker
½ cup Custers Zonnebloempitten
½ cup Custers Lijnzaad
½ cup Havermout
¼ cup Kokosrasp
Frikandellenvlaai ALAAF!
Deze heerlijk snack vlaai helpt je de Carnaval door!
Maar is ook heerlijk als hartige taart bij een kop soep of als een lekkere snack.
Ingredienten voor 6 vlaaitjes van 11 cm doorsnede:
500 gram Custers Vlaaienmix
168 gram lauw water
30 gram verse gist of 22 gram droge gist
6 frikandellen ontdooit
60 gram gesnipperde uitjes
Currysaus naar smaak
Afwerking:
Water
Sesamzaad
Benodigheden
Vlaaivorm 30 cm
Deegroller
Rastervorm
Afkoelrek
Copyright © 2025 deBakwinkel vof | Powered by e-tailors
Onze nieuwsbrief ontvangen boordevol lekkere recepten, baktips en aanbiedingen?
© 2017 deBakwinkel vof