Maandelijkse Archieven: Juni 2020

  1. Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    Voorbereiding Live Workshop 'Kleine Vlaaitjes'

    LIVE Workshop Kleine Appelvlaaitjes en Kruimelpuddingvlaaitjes.

    Met deze voorbereiding ben je helemaal klaar voor onze nieuwste LIVE workshop op donderdag 9 juli 2020 om 19:30 uur op Facebook.

    Heb je ons live gemist? Het filmpje terug kijken kan hier

    Tijdens deze leuke workshop leert Mariel je deze heerlijke vlaaitjes bakken. Bak je met ons mee?

    Dit heb je nodig:

    Lees meer »
  2. Limburgse Rijstevlaai

    Limburgse Rijstevlaai

    Ingrediënten voor een vlaai van Ø30cm:                                

    Vlaai:                                                    
    300gr vlaaienmix                                    
    100ml lauw water                                   
    18gr verse gist                                       

    Rijstepudding:
    1,5 liter volle melk                                                    
    140 gram paprijst                                   
    1,5 theelepel vanille extract                   
    2 eieren         

    Lees meer »
  3. Traditionele Reerug Cake

    Traditionele Reerug Cake

    Een reerug cake is een chocolade cake met amandelsmaak. Eigenlijk een typisch gebak voor de kersttijd... maar chocolade kan eigenlijk altijd toch?

    140 gram boter op kamer temperatuur
    140 gram suiker
    6 eieren
    140 gram amandelmeel
    70 gram bloem
    10 gram bakpoeder
    100 gram chocolde gesmolten (au bain marie)
    200 gram Choco Melts Puur
    30 gram halve amandelen ter decoratie

    Verwarm de oven voor op 180 graden.

    Splits de eieren

    Lees meer »