Custers Zeeuwse Bloem Banket 1kg

€ 2,69
Op voorraad

Door zijn lage vochtopname ideaal voor het bakken van wafels, koekjes en ander banket.

Recept voor zandkoekjes (2 volle bakplaten)
400GR Zeeuwse banketbloem,
250GR Boter/margarine,
110GR Witte basterdsuiker,
1 theelepel vanillesuiker,
Snufje zout.

Werkwijze:
Warm de oven voor op 180°C. Bedek de bakplaat met bakpapier. Snijd de boter in blokjes en meng/kneed alle ingrediënten samen tot een deeg. Rol de bol deeg uit op een met bloem bestoven werkblad tot een halve centimeter dikte. Steek de koekjes naar wens uit en leg deze op de bakplaat. Herhaal dit tot het deeg op is. De koekjes afbakken in ±15 minuten afhankelijk van de grootte van de koekjes.

Ingrediënten:
Tarwebloem(100%),

Allergenen: Glutenbevattende granen(Gluten, Tarwe).
Kan mogelijk sporen bevatten van: Glutenbevattende
granen(Rogge, Spelt).

Voedingswaarde per 100gr product:
Energiewaarde 1446 kJ (345kcal)
Eiwit 10.6 g
Koolhydraten 72,0 g
- suiker 1,1 g
Totaal Vetten 1,1 g
- verzadigd 0.3 g
- enkelvoudig onverzadigd 0.1 g
- meervoudig onverzadigd 0.5 g
Voedingsvezels 3.5 g
Zout 0,005 g.

Product gegevens:
Houdbaarheid: ± 8 maanden
Artnr: 6638
EAN: 8717973816386