Icing, glaze en glazuur

In de categorie icing verkopen wij verschillende producten. Met Royal Icing worden koekjes gedecoreerd, bloemen gespoten, gingerbread huisjes in elkaar gezet en veel andere prachtige decoraties gespoten. Deze icing droogt keihard op en is daarom perfect om decoraties te maken die je daarna lang kunt bewaren. Deze is kant-en-klaar te verkrijgen van Renshaw, een mix van Custers om zelf royal icing te maken of meringue poeder om van de basis royal icing te maken.

 

Royal Icing is het makkelijkst te gebruiken met spuitzakken of de knijpflesjes van het merk Sweet Sugar Belle! Verder zijn er heel veel leuke en handige accessoires om de mooiste royal icing creaties te maken! Deze kun je vinden op de pagina Spuitmondjes, spuitzakken en accessoires. 

 

De Funcakes Dip’N’Drip is een fondant glazuur waar cupcakes en donuts in gedipt kunnen worden of een drip op een taart gemaakt kan worden. Deze glazuur droogt niet hard op. 

 

De Renshaw Frostings zijn kant-en-klare crèmes, een heerlijke en snelle manier om taarten en cupcakes te versieren. Deze crèmes is spuitbaar te gebruiken als decoratie maar is ook heerlijk als vulling van je taart. 

 

Piping gel is een glanzende spuitbare suiker gelei. Piping gel is ideaal om ouwels te plakken. Ook maak je hier een mooi water effect mee op fondant. Te verkrijgen in handige pennen in verschillende kleuren of in een groter potje.

 

Met glaze breng je een glanzende laag aan op taart of gebak. De glaze topping brengt een spiegellaag aan bovenop een taart en met de mirror glaze kun je een hele taart of gebakje rondom bedekken. 


Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren