Wat zijn ze toch prachtig die Nordic Ware vormen! Van de mooie tulbanden die voor elke gelegenheid prachtig zijn, tot de themavormen die de show stelen tijdens kinderverjaardagen of feestdagen.  Staat er nog een Nordic Ware vorm op jouw verlanglijstje voor de Kerst? Of nog niet? Wij geven je 5 redenen om toch die Nordic Ware vorm op je lijstje te zetten!

  1. De unieke ontwerpen van de Nordic Ware vormen zijn zo mooi, dat geen enkele bakker in staat is om te kunnen kiezen! Het liefst zouden we ze allemaal willen… toch?
  2. Normaal een drempel, maar nu niet meer: de prijs. Voor kwaliteit betaal je nou eenmaal, maar hé; laat dat dit keer aan de kerstman over!
  3. Wanneer je een Nordic Ware tulband op tafel zet, zal ál je bezoek direct onder de indruk zijn. “Wow… wat heb jij een werk gedaan!” Terwijl het stiekem ‘gewoon een cake’ is.
  4. Tja… die bakkwaliteit. Je voelt het al als je de vorm vastpakt: de bakvormen zijn gemaakt van zwaar gietaluminium. Hierdoor is de warmtegeleiding optimaal en komt de cake perfect uit de vorm.
  5. Geloof het of niet; al die prachtige details zijn na het bakken nog steeds zichtbaar! De super scherpe lijnen en details maken jouw versgebakken cake extra spectaculair!