Welkom Bakliefhebbers!

De Bakwinkel binnen

Als u op deze pagina terecht bent gekomen heeft u waarschijnlijk kennisgemaakt met één van onze professionele bak-ingrediënten van CUSTERS. Al meer dan 35 jaar is onze familienaam het eigenmerk(private label) van De Bakwinkel en voorheen “Custers Groothandel” een begrip in Limburg.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf welke in de Benelux zowel consumenten als zakelijke klanten voorziet van bak ingrediënten en bakbenodigdheden. Zo kunt u misschien onze producten vinden bij diverse Taart en Kookwinkels, Delicatesse winkels, Jumper, Pets Place Boerenbond/Welkoop, Intratuin, Aveve (Nederland en België), en natuurlijk meer dan 300m2 bij De Bakwinkel in Dieteren/Susteren(Midden Limburg).

In De Bakwinkel vindt u alles voor de thuisbakker. Daarnaast geven wij diverse bak en decoratiecursussen waarop u vrij in kan schrijven, maar bieden ook maatwerk pakketten voor grote vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Klik hier voor het actuele aanbod of om een impressie te krijgen voor wat wij allemaal kunnen bieden.  

Wij leveren aan de volgende klantgroepen:

 • Consumenten
   - U bent van harte welkom in onze winkel voor een gezellige ervaring en 1 op 1 advies van een van onze baktalenten. U kunt ook gebruikt maken van onze webshop. 
 • Zakelijke eindgebruikers
   - Taartdecoratie bedrijfjes, Horeca, etc. in het bezit van bedrijfsadres(KvK, BTW nummer).U kunt ook gebruikt maken van onze webshop. Momenteel werken wij druk aan een appart portaal met extra voordelen.
 • Wederverkoper (Winkel/Webwinkel) 
   - Winkel met reguliere openingstijden of webwinkel met voldoende volume en voorraadhoudend, Aarzel niet en neem dan contact met ons op voor een actuele groothandels prijslijst.
 • Grote retailers.
   - Bedrijven met landelijke vestigingen en eigen transport voor afhaling. Mocht u interesse hebben om een deel van onze producten in uw assortiment op te nemen? Aarzel niet en neem dan contact met ons op.

Private labels.

Past één van onze producten perfect in uw concept, maar had graag uw eigen logo op de verpakking. Wij kunnen al met kleine oplages tot een overeenstemming komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Voorzijde De BakwinkelWorkshopruimte