Retourneren

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door ons een mail te sturen. Na aanmelding van de retour (herroeping), heeft u nog 14 dagen de tijd om het artikel naar ons retour te sturen. 

Retourneren aan De Bakwinkel
De Bakwinkel accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons zijn aangemeld. Deze herroepingstermijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Wij verwachten dat er zorgvuldig met het product en de verpakking wordt omgegaan.
  • Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.
  • Heb je het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft De Bakwinkel het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen.
  • We zouden het fijn vinden als je een kopie van de pakbon meestuurt en aan wilt geven waarom je het artikel retourneert.

Terugbetalen aankoopbedrag
Wij zullen het volledige aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij de herroeping hebben ontvangen aan je retourneren. Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat wij de producten terug hebben ontvangen of totdat u aantoont de producten te hebben terug gezonden. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

Onvoldoende gefrankeerd
De Bakwinkel accepteert retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen de kosten achteraf in rekening worden gebracht. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De oorspronkelijk gemaakte bezorgkosten worden alleen gecrediteerd, wanneer de volledige order binnen 14 dagen herroepen wordt. Wanneer een deel van een order geretourneerd wordt, crediteren wij de bezorgkosten niet.

Adres voor retourzendingen:
De Bakwinkel
Zilstraat 18
6114 KH Dieteren - Susteren

Annulering Workshops

Mochten wij door omstandigheden de woorkshop moeten annuleren krijgt u uw bedrag volledig terugbetaald.

Mocht u uw workshop willen annuleren of  bent u verhinderd dan neemt u contact met ons op.

Wilt u annuleren en duurt het nog meer dan 14 dagen voordat de workshop zal plaatsvinden dan krijgt u uw geld terug minus €5,- administratiekosten.

Wilt u uw deelname aan de workshop binnen 14 dagen annuleren, dan heeft u de keuze om iemand uit uw eigen kring de workshop te laten doen, of u kunt kiezen voor een doe-het-zelf bakpakket incl recepten van de workshop. Er kan geen geld meer worden terug gegeven.