Vlaaien 5 - Rijstevlaai en Harde Wener met Aardbeien
-
aantal artikelen in je winkelwagen:
0
Geen geschikte datum?
Zit er geen geschikte datum tussen voor u? Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte wanneer er nieuwe datums beschikbaar zijn voor deze workshop!
Geen geschikte datum?
Zit er geen geschikte datum tussen voor u? Laat het ons weten, dan houden we u op de hoogte wanneer er nieuwe datums beschikbaar zijn voor deze workshop!
Ben je dol op klassieke vlaaien met een twist? Wat kun je verwachten? Voor wie? Wat neem je mee naar huis? Praktische informatie: Duur: 3 uur Wij vragen je om 10 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.
Doe mee met deze verrukkelijke workshop en leer hoe je twee van de meest geliefde vlaaien maakt: rijstevlaai en aardbeienvlaai met een krokante Harde Wener bodem van 24 cm doorsnede.
Of je nu een zoetekauw bent of houdt van een frisse fruitige smaak, na deze workshop heb je alle technieken in de vingers om thuis de show te stelen met je eigen vlaaien!
We werken met onze professionele bakmixen, zodat je eenvoudig kunt focussen op het vormen van de perfecte Harde Wener bodem en het vullen van de vlaaien. De rijstpap is al voorbereid, maar natuurlijk geven we je een uitgebreide uitleg over hoe je die zelf maakt, zodat je thuis het volledige proces onder de knie hebt.
Deze workshop is perfect voor zowel beginnende bakkers als vlaaikenner-fanaten die hun vaardigheden willen uitbreiden met klassieke recepten en nieuwe technieken.
Locatie: in onze mooie workshopruimte in De Bakwinkel, Zilstraat 18, Dieteren-Susteren.
Kosten: €49,99 inclusief alle ingredienten, koffie/thee en iets lekkers.
Zelf meenemen: eventueel kun je een schort en een vlaaien bewaardoos.
Leeftijd: vanaf 16 jaar.