Custers Bavaroise Kersen 100gr

€ 3,89
Op voorraad
Een fijne mix voor bavarois! Het poeder wordt gemengd met water (25 graden) en vervolgens door de opgeklopte slagroom gespateld. De slagroom hoeft hierbij niet gezoet te worden. Breng hierna meteen de bavarois aan op de taart of vlaaibodem en laat het dan in de koelkast opstijven. Het is een ideale vulling voor taarten en lekker in een vlaai. De bavarois is heel luchtig en dat combineert heel goed met de Custers Moscovisch biscuitmix.
Een biscuitbodem met aardbeienbavarois en verse aardbeien er op doet het altijd goed in de zomer! Voor één laag taartvulling of vlaaivulling is het halve recept van het potje (met 50 gram bavaroispoeder) voldoende. Ingrediënten Aardbeienbavarois: Suiker, Gelatine, Gedroogde aardbeienstukjes, Lactose, Gemodificeerd zetmeel, Citroenzuur, Rode bietenpoeder, Aroma. Ingrediënten Frambozenbavarois: Suiker, Gelatine, Lactose, Gedroogde frambozenstukjes, Gemodificeerd zetmeel, Frambozenpoeder, Aroma, Maltosedextrine, Rode bieten. Ingrediënten Chocoladebavarois: Suiker, Cacaopoeder sterk ontolied, Gelatine, Gemodificeerd zetmeel, Dextrose, Volle melkpoeder, Aroma.