Het Vegan Bakboek - Kirsten Ripken

€ 29,99
Op voorraad

Vegan bakken is makkelijker dan je denkt. In dit boek laat Kirsten Ripken zien hoe je de lekkerste vegan baksels op tafel kunt zetten. Van zanddeegkoekjes en citroencake tot zuurdesembrood, taarten en croissants. Alles in dit boek is helemaal plantaardig! Op een duidelijke manier wordt uitgelegd hoe ook jij met heel normale ingrediënten vegan kunt bakken. Ook geeft Kirsten een kijkje in haar leven aan het strand van Callantsoog, waar ze woont samen met haar vriend, zoontje en hond.

Een plek waar het tempo even omlaaggaat.

Kirsten vertelt over wat slow living voor haar betekent en hoe je dit ook kan ervaren door rustig de tijd te nemen om lekker te bakken. In Het vegan bakboek vind je naast ruim 70 vegan bakrecepten ook praktische tips om zelf het lekkerste brood te bakken, handige lijstjes met wat er niet mag ontbreken in je voorraadkast en duurzame tips voor in de keuken.

Kirsten Ripken is bekend van haar blog en YouTube-kanaal Maison Viridi (letterlijk vertaald: het groene huis). Hier deelt ze recepten en video’s over haar grote passie voor vegan bakken én vertelt ze meer over slow living en duurzaamheid. Ze heeft zich gespecialiseerd in het bakken van brood en helpt een groeiende online community van vegan bakkers de lekkerste baksels te maken.