Echte amandelspijs te gebruiken voor gevulde koeken, gevulde speculaas, stollen, etc. Voor gebruik een ei toevoegen. Inhoud: 500 gram.
uw bestelling
Categorieën
(x)- Valentijn
- Outlet
- Kadobon
- Bakaccessoires
- Bakvormen & Baking Cups
- Boeken & tijdschriften
- Brood
- Chocolade & Candy
- Decoraties
- Decoratie accessoires
- Fondant, marsepein & icing
- Ingrediënten
- Inmaken
- IJs
- Keukenapparatuur
- Kleurstoffen, glitters & stiften
- Limburgse Vlaai
- Pasta
- Pizza
- Presentatie en Verpakking
- Retro keukenaccessoires
- Spuitmondjes, spuitzakken en accessoires
- Standaards en displays
- Thema's
- Uitstekers
fysieke winkel in maasbracht

Breng een bezoek aan onze winkel en workshopruimte gelegen aan de Sintelstraat 31A in Maasbracht.
Patisse Sloffenvorm RVS Verstelbaar 27-40cm
Roestvrijstalen Sloffenvorm van Patisse.
Afmetingen te verstellen van 27 tot 40 cm.
De vorm is 6 cm hoog.
Gerelateerde Workshops
10
10
Deze Special Edition FunCakes mix voor Sloffenbodem is een mix die erg veelzijdig is, je kunt hem gebruiken voor het maken van een overheerlijke prachtige slof. Maar tevens ook voor het maken van een lekkere appeltaart, taartbodems, koekjes, gevulde koeken, kano’s en meer. Deze mix geeft veel volume tijdens het bakken en heeft een heerlijke brosse en krokante korst. De FunCakes Special Edition mixen is een range van nieuwe en seizoensgebonden bakmixen met een tijdelijk karakter. Algemene bereidingswijze: Meng 500 g mix met 155 g boter en 1 ei (50 g). Kneed tot een stevig deeg en laat ca. 1 uur opstijven in de koelkast. Voor een slof: Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Meng 500 g mix met 155 g boter en 1 ei (50 g) en kneed tot een stevig deeg. Laat het deeg ca. 1 uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Rol het deeg uit tot een plak van ca. 8 mm dikte en bekleed hiermee de sloffenring. Meng 250 g amandelspijs met 1 ei en doe dit in een spuitzak. Spuit met een zigzagbeweging het spijs op de sloffenbodem. Meng 100 g mix voor banketbakkersroom met 250 ml water en klop met een garde of mixer in ca. 5 minuten tot een gladde massa. Spuit de banketbakkersroom in het midden van de slof en bak in ca. 35 minuten gaar. Laat de slof afkoelen en decoreer naar wens. Voor appeltaart: rol het deeg uit tot ca. 5 mm dikte, bekleed een springvorm (22-24 cm) met het deeg en vul met appelpartjes van 1 kg appels die zijn vermengd met wat kaneel en suiker. Leg op de appels een raster van reepjes deeg en bestrijk deze met losgeklopt ei. Baktijd ca. 50 minuten op 170°C (heteluchtoven 150°C). Ingrediënten: tarwebloem, suiker, lupinemeel, rijsmiddel: E450, E500, maiszetmeel, natuurlijk aroma (citrus). Voor allergenen, zie de vetgedrukte ingrediënten. Kan sporen bevatten van: ei, sojaen melk. Halal gecertificeerd Inhoud: 500 gram.