Rainbow Dust Cake Craft Pen Jet Black

€ 3,69
Op voorraad

De Food Art Pen van Rainbow Dust is aan twee kanten te gebruiken met aan de ene zijde een stift van 0,5 mm en aan de andere zijde een stift van 2,5 mm. De stift is in het bijzonder geschikt voor het geven van karakter aan modelleer werk. Door de twee zijde van de stift kun je deze gebruiken voor zowel inkleurwerk als voor het aanbrengen van de kleinere details als oogjes, wimpers op gezichtjes of nerven op bladeren en bloemen. De pen is verkrijgbaar in 23 verschillende kleuren.

De speciale voedsel inkt (food ink) droogt snel en werkt voor het fijne werk eenvoudiger dan verf en een kwast. De pen werkt het beste op een stevige ondergrond, laat marsepein, fondant en gum paste eerst iets opdrogen voordat je de pen hierop gebruikt. Dat geeft het beste resultaat. Berg de pen goed afgesloten op om uitdrogen te voorkomen. Mocht de stift toch uitgedroogd zijn, dan kun je de stift een klein beetje vochtig maken met wat water.

De stift is niet geschikt voor het inkleuren van hele grote vlakken, hiervoor kun je beter een food paint of verfje gemaakt met kleurpoeders en rejuvenator spirit gebruiken. De inkt in de stift is op waterbasis en daarom niet geschikt voor het tekenen op chocolade en Candy melts.

Ingrediënten: water, bevochtigingsmiddel: E422, ethanol, kleurstof: E122, E102, E133.

E122, E102: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden.

Kan sporen bevatten van: eisojamelknoten (schaalvruchten).

Dit product is: Kosher gecertificeerd, geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.

De Food Art Pen bevat 5 gram eetbare inkt.

Op kamertemperatuur bewaren.