Vlaai En Ander Limburgs Gebak - Wil & Netty Engels-Geurts

€ 17,90
Op voorraad

Een echte klassieker van Wil en Netty Engels-Geurts, met duidelijke en herkenbare beschrijvingen van recepten van vlaaien en ander Limburgs gebak. De kruimeltjesvlaai met pudding is een klassieker, maar ook verse bramenvlaai, kruisbessenvlaai en vlaai met die heerlijke schuimlaag smaken overheerlijk. Kersen- en pruimenvlaai, gebak als nonnevotten, worstenbroodjes, et cetera: allemaal even heerlijk!

Het boek `Vlaai en ander Limburgs gebak is een everseller. Vanaf het verschijnen in 2002 gaan er jaarlijks vele exemplaren over de toonbanken, niet alleen in Limburg, de thuisbasis van het kookechtpaar, maar ook ver daarbuiten. 

In het boek staan bakrecepten voor 38 overheerlijke vlaaien en 25 andere soorten gebak, van stoet tot nonnevot. Ze geven een stap-voor-stap-beschrijving bij elk recept en zorgen er zo voor dat ook de beginnende bakker een perfect resultaat kan krijgen. 
Wil en Netty Engels-Geurts zetten zich op vele manieren in om traditionele recepten te bewaren en te promoten. Zij groeiden op in families die producten uit de eigen tuin gebruikten voor hun dagelijkse kost. Daar werden natuurlijk op verschillende hoogtijdagen vlaaien gebakken. Al meer dan 25 jaar zijn ze bezig met demonstraties, kookboeken, radio- en televisiepresentaties en cursussen voor geïnteresseerden.

Taal: Nederlandstalig

Bindwijze: Hardcover

Druk: september 2016 8e druk

ISBN: 978-9076043562