Custers Moscovisch Biscuit 1kg

€ 6,79
Op voorraad

Moscovisch deeg is een klassiek en veelzijdig type cakebeslag dat oorspronkelijk uit Nederland komt. Het staat bekend om zijn lichte en luchtige textuur, waardoor het een populaire keuze is voor verschillende soorten cake en gebak.

Een van de karakteristieke eigenschappen van het Moscovisch deeg is het hoge eigehalte, dat de cake zijn vochtige en sponsachtige textuur geeft. Hierdoor is het een perfecte basis voor laagjescake en andere desserts die een zachte en malse kruim vereisen.

Moscovisch deeg kan op smaak worden gebracht met verschillende ingrediënten zoals vanille, amandelextract of citrusschil om een vleugje geur en smaak toe te voegen. Het kan ook worden verrijkt met extra ingrediënten zoals gesmolten boter of melk voor extra rijkdom en vocht.

Eenmaal gebakken levert het Moscovisch deeg een verrukkelijke cake op met een goudbruine korst en een zachte, fluweelachtige binnenkant. Je kunt het zo eten, bestrooid met poedersuiker of geglazuurd en gedecoreerd om een breed scala aan verrukkelijke traktaties te maken.

De veelzijdigheid en heerlijke textuur van Moscovisch deeg maken het een favoriete keuze voor bakkers die lichte en luchtige taarten willen maken die zeker in de smaak zullen vallen bij zoetekauwen.

Ook wordt het Moscovisch deeg gebruikt voor het maken van een klassieke bienenstich of een zachte vlaaibodem.

Inhoud: 1kg