Webwinkel

De fijnste producten voor bakken, bestel je bij de Bakwinkel!

Je bakspullen online bestellen? DeBakwinkel.nl is de online bakkerswinkel met het meest ruime aanbod in bakaccessoires. Voor het bakken van de lekkerste taarten, cupcakes, broden, pizza's en het maken van andere zoete en hartige lekkernijen zoals ijs en snoep, hebben we de mooiste en beste producten geselecteerd. Zo bestaat ons aanbod onder andere uit alle bakingrediënten die je nodig hebt, bakvormen en keukenapparatuur.

Ook voor decoratie, presentatie en de verpakking ben je bij ons zowel online als in onze fysieke winkel in Maasbracht aan het juiste adres.

Met ons brede en kwalitatief hoogwaardige aanbod in producten en merken zijn wij er voor iedereen, van professional tot hobby bakker.
De bakspullen die wij aanbieden zijn van bekende merken zoals Nordic Ware, Birkmann en Wilton. De producten zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals rvs, aluminium, siliconen en kunststof die uitblinken in kwaliteit.

De Bakwinkel Maasbracht

Wil je eerst liever iets lekkers proeven? Inspiratie nodig voor het bakken van een taart voor een verjaardag? Of wil je een keer iets gezonds bakken voor na het sporten?
Geef al je zintuigen de kost en kom eens langs bij onze winkel in Maasbracht,waar bijna altijd wel iets lekkers klaar staat om te proeven! 

Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan brood en bakmixen en bekijk ook ons uitgebreide aanbod aan bakboeken met de lekkerste recepten. Meer hulp nodig? Ons personeel staat altijd klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast verzorgen wij met regelmaat interessante workshops waar we je graag meer over vertellen.

Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
 1. € 2,99
  +
 2. € 2,79
  +
 3. € 2,69
  +
 4. € 3,19
  +
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren