Custers Progresmix 500gr

€ 4,69
Op voorraad

Voor het bereiden van progresschuim voor gebak

Voor het bereiden van progresschuim voor gebak. Alleen nog suiker en eiwitten toevoegen. Uit één zakje progrespoeder haalt u minimaal 2 grote bakplaten progresschuim.

RECEPT:
250gram Progrespoeder,
250gr Suiker,
6 eiwitten(±190gr)

Bereidwijze:
Zorg dat de kom en mixer vetvrij is. De eiwitten met de suiker tot een stevig schuim
kloppen. Hierdoor voorzichtig het progrespoeder scheppen. Bak het progresbeslag
af op vetvrij bakpapier op de bakplaat. Oventemperatuur: 180 °C, Baktijd: ± 20 minuten(afhankelijk van de grootte van het product). Voor het beste resultaat de plakken minimaal 4 uur laten nadrogen in de oven welke UIT staat en de deur op een kiertje zodat het vocht weg kan.

Ingrediënten:
TARWEBLOEM, Suiker, Gemodificeerd zetmeel, Rijsbloem, TARWEZETMEEL, Abrikozenpitten(5%), Aroma. Allergenen: Glutenbevattende granen(TARWE).
Kan mogelijk sporen bevatten van: Pinda's, Noten, Koemelk, Lactose, Ei.

Voedingswaarde per 100gr product:
Energiewaarde 1650 kJ (393 kcal)
Eiwit 3 g
Koolhydraten 87 g
waarvan suiker 47 g
Totaal Vetten 3 g
- verzadigd 0.2 g
- enkelvoudig onverzadigd 1.9 g
- meervoudig onverzadigd 0.7 g
- transvetzuren 0 g
VoedingsVezels 1.2 g
Zout 1 g