Mokka Progrestaart

Het is verraasend eenvoudig om een heerlijke progestaart te maken met onze Custers Progresmix.

Ingredienten:

3 Schuimplakken van 16 cm

200 gram Custers Progresmix

200 gram suiker

5 eiwitten (150 gram)

Werkwijze Schuimplakken

Verwarm de oven op 180 C (of 170 C hetelucht)

Zorg dat de kom en mixer vetvrij zijn. De eiwitten met de suiker tot een stevig schuim kloppen. Spatel dan door het schuim de progresmix. 

Teken 3 cirkels van 16 cm op bakpapier.

Vul de cirkels met het beslag. Dit gaat eenvoudig met een spuitzak.

Bak de schuimplakken 25 minuten. Zet dan de oven uit en laat de schuimplakken geruime tijd (minimaal 3 uur) nadrogen.  

De schuimplakken kunnen in een luchtdichte trommel bewaard worden.

Vulling

1 liter slagroom

150 gram Custers Slagroom stabilisator

40 gram Custers Mokka puur

Klop de slagroommet de slagroom stabilisator en de mokka goed stijf.  

Verdeel de slagroom tussen de plakken en rondom de taart. En smeer de bovenkant glad af.

Eventueel kan de zijkant met Decoratiekrokant of Chocolade schaafsel worden gedecoreerd. 

Spuit bovenop een paar rozetten en decoreer met chocolaatjes of mokkaboontjes.

Zet de taart minimaal een nacht in de vriezer.  

Haal de taart een uur voor serveren uit de vriezer.

Smakelijk!